Grad

TO JE PRAVO ŽENSKO PODUZETNIŠTVO! Dubrovačke ‘Kružice’ nagradile gospođu Dinku iz ‘Škole’

TO JE PRAVO ŽENSKO PODUZETNIŠTVO! Dubrovačke 'Kružice' nagradile gospođu Dinku iz 'Škole'

Udruga poslovnih žena ‘Krug’ – ogranak Dubrovnik na poseban je način obilježila Dan žena – dodjelom posebnog priznanja, onog za promicanje i razvoj žena u poduzetništvu u gradu Dubrovniku, gospođi Dinki Popović iz buffeta ‘Škola’.

Lijepo priznanje svojevrsni je nastavak nagrade koju je ovaj mali, ali nadaleko poznati buffet dobio prije nekoliko mjeseci, na 30. Kongresu ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a, za izniman doprinos razvoju obrtništva i promicanju turističke i ugostiteljske struke.

Kako je na današnjem ugodnom druženju istaknula predsjednica našeg Ogranka Ivona Vrdoljak Raguž, gospođa Dinka nagradu je – itekako zaslužila te su joj dubrovačke ‘Kružice’ također zahvalile za poticanje i promicanje ženskog poduzetništva.

– Udruga je ove godine odlučila obilježiti Dan žena na način da oda dugogodišnje priznanje i razvoj ženskog poduzetništva u Gradu Dubrovniku gospođi Dinki za njezin dugogodišnji rad i trud, kao i gospođi Alisi Nenadić, poduzetnici i vlasnici slastičarne Dolce Vita, koja je također dobila nagradu za najbolju strukturu sladoleda u Republici Hrvatskoj. Ovo je jedan naš mali način kako odati priznanje ženama, a nadamo se da će i dalje uspješno raditi i razvijati žensko poduzetništvo te širiti pozitivnu dimenziju i na ostale naše sugrađanke – istaknula je Vrdoljak Raguž.

Skromna gospođa Dinka zahvalila se te kazala kako ‘nema riječi’.

– Ne, nisam se nadala i stvarno sam se iznenadila! Naravno, jako sam sretna, hvala svima, pogotovo struci što je prepoznala naš trud i rad, nadam se da ćemo nastaviti istim tempom – dodala je gospođa Dinka.

Nikolina Farčić, predsjednica Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika, posebno je naglasila kako se preporuka za ‘Školu’ Dinke Popović, zajedno s još nekoliko destinacija u našem gradu, našla u poznatom vodiču restorana Gault & Millau.

Vrijedi dodati kako dubrovačke ‘Kružice’ pripremaju još jedan odličan projekt. Naime, suradnja i partnerstvo Hrvatske gospodarske komore, Kruga i Grada Dubrovnika urodila je projektom poticaja ženskog poduzetništva u Dubrovniku. Natječaj će biti objavljen kroz petnaestak dana, Grad Dubrovnik dao je potporu od 100 tisuća kuna te će tako deset poduzetnica dobiti po deset tisuća kuna, a detalji će biti poznati uskoro.

Iz ‘Škole’ su također zabilježili ovo lijepo priznanje:

https://www.facebook.com/BuffetSkola/videos/1652854821461394/

Čestitamo gospođi Dinki, a ‘Kružicama’ i našim sugrađankama želimo sretan Dan žena!

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist