Natrag
20.3.2019 22:39

facebook

twitter

google

rss

dulist

“To je ludost, očekujemo razgovor”

15.12.2011 @ 15:10 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

O mogućoj zabrani odlaganja otpada na Grabovici svima osim gradu Dubrovniku, o čemu je također jučer bilo riječi na Gradskom vijeću, na naš upit očitovao se i načelnik Općine Dubrovačko primorje Nikola Knežić.

– Nije mi poznato što to Andro Vlahušić smjera, a o tome smo saznali preko medija. Niti nas je kao suvlasnike išta o tome pitao. Stoga očekujem razgovor vezano za te moguće najave, jer to je ludost. Mi smo suvlasnici Čistoće i odlukom Općine Čistoća kupi i odvozi smeće, što i naplaćuje – ističe Knežić dodajući kako 80 posto otpada stvara Grad Dubrovnik, a Općina Dubrovačko primorje tek par posto.

-Mi imamo 15 reciklažnih dvorišta, i samo razvrstavamo i recikliramo svoj otpad i on dakle ne ide na Grabovicu. Sama zabrana odlaganja smeća na Grabovici svima osim Gradu Dubrovniku, možda bi bila štetna za njih, a ne za nas- dodaje Knežić i ponavlja kako očekuje razgovor sa predstavnicima Grada Dubrovnika. 

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana