Politika

“To je igrokaz za Androvu Kukuriku koaliciju”

Smatram tu priču deplasiranom jer je već 4 i pol godine s ugovora skinuta oznaka tajnosti – rekla je na prvu Dubravka Šuica.

Bivšu dubrovačku gradonačelnicu zatražili smo za komentar današnjeg otkrića'gradske uprave kako je oznaku tajnosti na ugovore o garaži stavila samoinicijativno njena bivša uprava, te je samoinicijativno i skinula 2007., dok je Midia samo štitila svoje intelektualno valsništvo.

– Mi smo zbog birokratskih razloga na ugovore stavili oznaku tajnosti, no shvatili smo da je suvišna ili ako će nekome biti drago reći ću i pogrešna, te smo rješenjem od 15. lipnja 2007. godine oznaku tajnosti skinuli na sjednici Poglavarstva – rekla je Šuica, prisjetivši se i kako je u predizbornoj kampanji današnjem gradonačelniku na sučeljavanju u Kinu Sloboda osobno donijela i predala ugovor.

– Preporučujem gradskoj upravi da konačno počne postupati po odredbama tog ugovora. Vrijeme je da nešto počnu i raditi. Smatram nepristojnim da nakon 3 godine mandata još govore o prethodnoj vlasti – kritizirala je Šuica.

Na pitanje zašto nije prekinula famu koja se u javnosti stvorila o tajnim ugovorima i nakon što je oznaka tajnosti skinuta, rekla je decidirano kako je to učinila 15. lipnja 2007. godine kada je na sjednici Poglavarstva, pred medijima rješenje i doneseno.

– Doći ćemo na sjednicu Gradskog vijeća poslije 4. prosinca jer je u ovom trenutku tematska sjednica igrokaz u svrhu Androve Kukuriku koalicije – rekla je Dubravka Šuica na pitanje hoće li njeni vijećnici sudjelovati na sjednici 12. studenog.
 

Pročitajte još

EVO KOGA JE PLENKOVIĆ SVE SMIJENIO Nova ministrica poljoprivrede Pločanka Marija Vučković

Dulist

MARO KRISTIĆ ‘Građani su svjesni da je do prekida sjednice došlo zbog nedostatka hrabrosti vladajuće većine’

Dulist

PLENKOVIĆ STIŽE U DUBROVNIK U nedjelju će otvoriti pročistač u Komolcu!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija