Politika

Tko želi Kisić Kamić za zamjenicu?

Marita Kisić Kamić kandidat je za zamjenicu gradonačelnika koja bi bila zadužena za komunalne poslove. Ta vijest nimalo ne bi bila čudna da se aktualna direktorica Boninova pojavila kao ime koje stoji uz SDP-ova kandidata Nika Šalju.

Međutim, po kuloarima se spominje kako bi upravo ona uz Nenada Vekarića mogla biti zamjenica HNS-ovu kandidatu i aktualnom gradonačelniku Andru Vlahušiću.

Je li riječ o nečijim podmetanjima članica Gradskog odbora SDP-a nije željela komentirati, no za duList je izjavila kako nikad iz redova HNS-a nije dobila sličnu ponudu.

– Ja stojim iza Nika Šalje, on je SDP-ov kandidat! Doista mi nije jasno o čemu ljudi sve pričaju. Andro Vlahušić, a niti itko drugi iz HNS-a mi nikad nije prišao na tu temu. Uostalom, ne vidim ni mogućnost da o tome pričam s bilo kim izvan svoje stranke – kazala je Kisić Kamić. Dodala je također kako je tijekom ove gotovo četiri godine imala dobru suradnju s gradonačelnikom.

– Svoj posao obavljam profesionalno i s gradonačelnikom Vlahušićem nikad nisam imala problema. Njegova vrata su mi uvijek bila otvorena i naša poslovna suradnja uvijek je bila na visokoj razini – zaključila je Marita Kisić Kamić.

Pročitajte još

ŽUPAN MUJANU ‘Centar za gospodarenje otpadom nije bomba, već rješenje’

Dulist

‘Zaiskrilo’ između Kosović i Ćurčije oko dopisa kojeg ni župan nije vidio

Dulist

VILMA KOSOVIĆ OPORBI ‘Neću podnijeti ostavku, postupila sam po zakonu’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija