Politika

Tko želi Kisić Kamić za zamjenicu?

Marita Kisić Kamić kandidat je za zamjenicu gradonačelnika koja bi bila zadužena za komunalne poslove. Ta vijest nimalo ne bi bila čudna da se aktualna direktorica Boninova pojavila kao ime koje stoji uz SDP-ova kandidata Nika Šalju.

Međutim, po kuloarima se spominje kako bi upravo ona uz Nenada Vekarića mogla biti zamjenica HNS-ovu kandidatu i aktualnom gradonačelniku Andru Vlahušiću.

Je li riječ o nečijim podmetanjima članica Gradskog odbora SDP-a nije željela komentirati, no za duList je izjavila kako nikad iz redova HNS-a nije dobila sličnu ponudu.

– Ja stojim iza Nika Šalje, on je SDP-ov kandidat! Doista mi nije jasno o čemu ljudi sve pričaju. Andro Vlahušić, a niti itko drugi iz HNS-a mi nikad nije prišao na tu temu. Uostalom, ne vidim ni mogućnost da o tome pričam s bilo kim izvan svoje stranke – kazala je Kisić Kamić. Dodala je također kako je tijekom ove gotovo četiri godine imala dobru suradnju s gradonačelnikom.

– Svoj posao obavljam profesionalno i s gradonačelnikom Vlahušićem nikad nisam imala problema. Njegova vrata su mi uvijek bila otvorena i naša poslovna suradnja uvijek je bila na visokoj razini – zaključila je Marita Kisić Kamić.

Pročitajte još

NATAŠA GABRIČEVIĆ Građani su siti ideoloških sukoba i populističkih obećanja. Treba počne raditi!

Dulist

NOSITELJ LISTE HNS-A ZA EUROPSKI PARLAMENT Vizija politike i Europske unije by Matija Posavec

Dulist

MATIJA POSAVEC: Vrijeme je za nove političare koji daju rezultate

Dulist