Politika

Tko želi Kisić Kamić za zamjenicu?

Tko želi Kisić Kamić za zamjenicu?

Marita Kisić Kamić kandidat je za zamjenicu gradonačelnika koja bi bila zadužena za komunalne poslove. Ta vijest nimalo ne bi bila čudna da se aktualna direktorica Boninova pojavila kao ime koje stoji uz SDP-ova kandidata Nika Šalju.

Međutim, po kuloarima se spominje kako bi upravo ona uz Nenada Vekarića mogla biti zamjenica HNS-ovu kandidatu i aktualnom gradonačelniku Andru Vlahušiću.

Je li riječ o nečijim podmetanjima članica Gradskog odbora SDP-a nije željela komentirati, no za duList je izjavila kako nikad iz redova HNS-a nije dobila sličnu ponudu.

– Ja stojim iza Nika Šalje, on je SDP-ov kandidat! Doista mi nije jasno o čemu ljudi sve pričaju. Andro Vlahušić, a niti itko drugi iz HNS-a mi nikad nije prišao na tu temu. Uostalom, ne vidim ni mogućnost da o tome pričam s bilo kim izvan svoje stranke – kazala je Kisić Kamić. Dodala je također kako je tijekom ove gotovo četiri godine imala dobru suradnju s gradonačelnikom.

– Svoj posao obavljam profesionalno i s gradonačelnikom Vlahušićem nikad nisam imala problema. Njegova vrata su mi uvijek bila otvorena i naša poslovna suradnja uvijek je bila na visokoj razini – zaključila je Marita Kisić Kamić.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist