Natrag
18.2.2019 19:47

facebook

twitter

google

rss

dulist

Tko su dobitnici javnih priznanja?

2.4.2013 @ 15:46 Mia Njavro Zanimljivosti

Podijelite:

Vijećnici su na posljednjoj sjednici Skupštine Dubrovačko – neretvanske županije, povodo Dana županije i blagdana sv. Leopolda Bogdana Mandića dodijelili javna priznanja.

Vijećnici su jednoglasno odlučili nagradu za životno djelo u obliku diplome i novčane nagrade od 25 tisuća kuna dodijeliti pločanskom župniku don Petru Mikiću. Nagradu za iznimna postignuća u proteklom jednogodišnjem razdoblju u obliku diplome i novčane nagrade od 15 tisuća kuna dobila je liječnica Nada John iz Dubrovnika.

Nagrada u obliku diplome za iznimna postignuća u proteklom jednogodišnjem razdoblju dodijeljena je Družbi sestara služavki malog Isusa-Samostan sv. Obitelji iz Metkovića. Klapi Ragusavecchia iz Cavtata dodijeljena je nagrada u obliku plakete za doprinos ugledu i promociji Dubrovačko- neretvanske županije u zemlji i svijetu u proteklom jednogodišnjem razdoblju.

Vijećnici su prihvatili prijedlog odbora za dodjelu priznanja da se na Županijskoj skupštini 12. svibnja ove godine posmrtno i izvanrdno dodijeli nagrda za životno djelo pokojnom generalu Hrvatske vojske Janku Bobetku.

Nagrada se sastoji od diplome Dubrovačko- neretvanske županije, a vijećnici su jednako tako odlučili da se u obliku diplome izvanredno dodijeli i nagrada za iznimna postignuća u proteklom jednogodišnjem razdoblju nogometnom klubu „Neretvanac“ iz Opuzena.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana