Natrag
28.5.2018 11:52

facebook

twitter

google

rss

dulist

Tko su Bupićevi zamjenici?

21.1.2013 @ 18:47 Dulist Politika

Podijelite:

Zamjenici kandidata za gradonačelnika Matka Bupića, iz stranke laburista, su dipl. iur.Dolores Lujić i dipl.oec. Srđan Vrtikapa.

Pravnica Dolores Lujić završila je fakultet u Splitu, te bila odvjetnička vježbenica u odvjetničkom uredu, nakon čega je predavala pravne predmete u Ekonomskoj i trgovačkoj školi Dubrovnik. Posljednjih šest godina radi kao pravna zastupnica Saveza samostalnih sindikata Hrvatske u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, te kao Regionalna povjerenica Sindikata turizma i usluga Hrvatske.

U Hrvatske laburiste ušla je prije nešto više od godinu dana, te predsjednica ogranka u Dubrovniku od listopada 2012.

Kandidat za zamjenika gradonačelnika Dubrovnika je i Srđan Vrtikapa, diplomirani ekonomist smjera vanjske trgovine. Danas je tajnik Županijskog nogometnog saveza,na koju funkciju je došao u ožujku 2011. Godine,  a prije toga radio je na poslovima trgovac fotograf u Studiju Placa,  kao voditelj prodaje u klima centru "Fero", te u agenciji Gulliver.

U Hrvatske laburiste – Stranku rada učlanio se prije dvije godine i od tada svojim aktivnostima pokušav motivirati, posebno mlade ljude, za bavljenje politikom.
 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana