Politika

Tko su Bupićevi zamjenici?

Tko su Bupićevi zamjenici?

Zamjenici kandidata za gradonačelnika Matka Bupića, iz stranke laburista, su dipl. iur.Dolores Lujić i dipl.oec. Srđan Vrtikapa.

Pravnica Dolores Lujić završila je fakultet u Splitu, te bila odvjetnička vježbenica u odvjetničkom uredu, nakon čega je predavala pravne predmete u Ekonomskoj i trgovačkoj školi Dubrovnik. Posljednjih šest godina radi kao pravna zastupnica Saveza samostalnih sindikata Hrvatske u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, te kao Regionalna povjerenica Sindikata turizma i usluga Hrvatske.

U Hrvatske laburiste ušla je prije nešto više od godinu dana, te predsjednica ogranka u Dubrovniku od listopada 2012.

Kandidat za zamjenika gradonačelnika Dubrovnika je i Srđan Vrtikapa, diplomirani ekonomist smjera vanjske trgovine. Danas je tajnik Županijskog nogometnog saveza,na koju funkciju je došao u ožujku 2011. Godine,  a prije toga radio je na poslovima trgovac fotograf u Studiju Placa,  kao voditelj prodaje u klima centru "Fero", te u agenciji Gulliver.

U Hrvatske laburiste – Stranku rada učlanio se prije dvije godine i od tada svojim aktivnostima pokušav motivirati, posebno mlade ljude, za bavljenje politikom.
 

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist