Natrag
20.4.2019 02:37

facebook

twitter

google

rss

dulist

Tko su asistenti Dubravke Šuice u Bruxellesu?

30.10.2013 @ 12:35 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Na Internetskoj stranici europarlamentarke Dubravke Šuice objavljena je lista stažista za rad u njenom uredu u Europskom parlamentu u Bruxellesu.

Za stažiranje se prijavilo čak 456 kandidata, a odabrani stažisti dolaze iz svih krajeva Hrvatske: Zagreba, Dubrovnika, Splita, Istre, Međimurja, Varaždina, Slavonije te Bosne i Hercegovine. Inače, asistenti primljeni od početka mandata dolaze iz Zadra, Pleternice, Trilja, Velike Gorice i Dubrovnika.

– Zbog iznenađujuće velikog broja prijava i zahvaljujući činjenici da je u proračunu moga ureda ostalo dovoljno sredstava, umjesto predviđenih sedam primit ćemo četrnaest stažista u ured u Bruxellesu do svibnja 2014.godine – kazala je Šuica.

Na stranici također stoji kako će sve prijave kandidata koji nisu primljeni biti zadržani u bazi kandidata te ukoliko ured bude mogućnosti primiti dodatni broj stažista, kandidati će biti kontaktirani.

Zanimljivo je da se među stažistima našlo i ime Ivane Vareškić, koja je na proteklim lokalnim izborima sudjelovala u kampanji dubrovačkog HDZ-a kao suradnica za informiranje, a inače radi kao glasnogovornica Libertas Rixosa.

Ostali stažisti su Nikolina Trojanović, Lukrecija Prcela, Ivica Rakušić, Ivana Zurak, Maja Lesko, Ana Begović, Katarina Peročević, Anuška Čeljuska, Kazimir Luka Bačić, Ivan Zeko-Pivač, David Damjanović, Dajana Šteković i Nela Maras.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana