Aktualno

Tko su asistenti Dubravke Šuice u Bruxellesu?

Tko su asistenti Dubravke Šuice u Bruxellesu?

Na Internetskoj stranici europarlamentarke Dubravke Šuice objavljena je lista stažista za rad u njenom uredu u Europskom parlamentu u Bruxellesu.

Za stažiranje se prijavilo čak 456 kandidata, a odabrani stažisti dolaze iz svih krajeva Hrvatske: Zagreba, Dubrovnika, Splita, Istre, Međimurja, Varaždina, Slavonije te Bosne i Hercegovine. Inače, asistenti primljeni od početka mandata dolaze iz Zadra, Pleternice, Trilja, Velike Gorice i Dubrovnika.

– Zbog iznenađujuće velikog broja prijava i zahvaljujući činjenici da je u proračunu moga ureda ostalo dovoljno sredstava, umjesto predviđenih sedam primit ćemo četrnaest stažista u ured u Bruxellesu do svibnja 2014.godine – kazala je Šuica.

Na stranici također stoji kako će sve prijave kandidata koji nisu primljeni biti zadržani u bazi kandidata te ukoliko ured bude mogućnosti primiti dodatni broj stažista, kandidati će biti kontaktirani.

Zanimljivo je da se među stažistima našlo i ime Ivane Vareškić, koja je na proteklim lokalnim izborima sudjelovala u kampanji dubrovačkog HDZ-a kao suradnica za informiranje, a inače radi kao glasnogovornica Libertas Rixosa.

Ostali stažisti su Nikolina Trojanović, Lukrecija Prcela, Ivica Rakušić, Ivana Zurak, Maja Lesko, Ana Begović, Katarina Peročević, Anuška Čeljuska, Kazimir Luka Bačić, Ivan Zeko-Pivač, David Damjanović, Dajana Šteković i Nela Maras.

Pročitajte još

OPREZNO POD DUBOM! Mnogi i dalje ignoriraju novu prometnu regulaciju

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist