Natrag
18.2.2019 01:13

facebook

twitter

google

rss

dulist

Tko se sve zabavljao na Jugovom balu uz Severinu

6.4.2013 @ 3:19 Baldo Marunčić dulist IN
47;47

Podijelite:

Društveni događaj broj jedan ove sezone u Dubrovniku – tako bi se najjednostavnije mogao okarakterizirati Jugov bal održan u prepunoj kongresnoj dvorani Valamar Lacrome.

Jugaši su sjajnom zabavom koju je uveličala zvijezda domaće estrade Severina proslavili 90-ti rođendan. U besprijekornom izdanju Severina je dva sata zabavljala oko 500 ljubitelja vaterpolskog kluba Jug, članove momčadi zlatnih generacija, njihove trenere, direktore i članove uprave.

VK Jug je pokazao da misli na mlade naraštaje pa je tako kapetan seniorske momčadi Nikša Dobud Severini uručio dar – bademantel, vaterpolske gaćice, loptu i kapicu. Sve s logom Juga i sve u XXS veličini za njezinog sina Aleksandra koji je spavao u hotelskoj sobi. 

No, bila je to i večer gdje su se pojavili i kandidati za gradonačelnike na predstojećim lokalnim izborima. Uz aktualnog gradonačelnika Andra Vlahušića i desetak gradskih pročelnika bio je tu i Niko Šalja s najužim timom SDP-a predsjednicom Olgom Muratti, saborskom zastupnicom Tatjanom Šimac Bonačić te direktoricom Boninova Maritom Kisić Kamić. Na zabavi je bio i HSS-ov kanditat Željko Raguž, a svoj stol imao je i kandidat DDS-a Pero Vićan. Teo Andrić kandidat za gradonačelnika ispred HDZ-a 'zapeo' je u Imotskom te nije uspio stići na zabavu, ali zato je uz njegove zamjenike Davora Miloglava i Veljka Anića, na balu bila Dubravka Šuica prva na listi za predstojeće izbore za EU parlament. Izostali su tek laburist Matko Bupić i Vjekoslav Vierda iz Dubrovnik regije. No, zabavu nije propustio župan Nikola Dobroslavić, kao ni njegovi pročelnici te direktori županijskih tvrtki.

Na tradicionalnom Jugovom balu, uz brojna poznata lica iz društvenog života grada, bio je i mladi poduzetnik Ivan Todorić (bez svoje Milice), u društvu sa Srećkom Žunecom i Goranom Hrnićem kao i Perica Bukić, izvršni direktor i potpredsjednik HVS-a, te izbornik vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak.

Uzvanike je tijekom noći zabavljala i Ana Rucner, grupa Taliri i klapa Maestral, a organizirana je i lutrija s bogatim nagradama. Najvrjedniju, dermatološki face lifting u vrijednosti od 7,5 tisuća kuna u poliklinici Cutis osvojila je Ivana Rustan.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana