Natrag
20.4.2019 12:54

facebook

twitter

google

rss

dulist

Tko se “smjestio” u koji odbor

19.1.2012 @ 8:58 Andrea Falkoni Račić Politika

Podijelite:

Hrvatski sabor ove je srijede popunio gotovo sve parlamentarne odbore.

Ostali, manji broj nepopunjenih radnih tijela Sabora popunit će se nakon dodatnih konzultacija. Kako s juga Hrvatske u saborskim foteljama sjede četiri zastupnika – SDP-ovci Tatjana Šimac Bonačić i Mladen marelić, te HDZ-ovci Branko Bačić i Frano Matušić, provjerili smo u kojim su oni saborskim odborima te na kojim funkcijama.

Tatjana Šimac Bonačić imenovana je u tri odbora, u dva je članica (Odbor za Hrvatske izvan RH, te Odbro za zdravstvo i socijalnu skrb), dok je u Odboru za obitelj, mladež i spor potpredsjendica.
Njen stranački kolega Mladen Marelić 'smjestio' se u dva odbora kao član. Riječ je o Odboru za poljoprivredu, ribarstvo i ruralni razvoje, te o Odboru za pomorstvo, promet i veze.

Tamo pravi društvo Korčulaninu Branku Bačiću, koji je zauzeo i člansku poziciju u Odboru za prostorno uređenje i graditeljstvo, dok je predsjednik u Odboru za zaštitu okoliša.
Frano Matušić potpredsjednik je Odbora za Vanjsku politiku, a kao član ušao je i u odbore za europske integracije, te za informiranje, informatizaciju i medije.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana