Zanimljivosti

Tko radi najbolju kotonjatu, mantalu…

Slatki tjedan u dubrovačkoj Deši završio je proglašenjem najbolje kotonjate, mantale i bruštulanih mjendula.

Ocjenjivački sud pod predsjedanjem prof. kulinarstva Josipa Žuvele imao je slatki, ali težak zadak izabrati najbolje od izvrsnih delicija koje su stigle na ocjenjivanje iz različitih krajeva naše Županije.

U kategoriji kontonjate bila su 22 različita proizvoda, u kategoriji mantale njih 14, a u kategoriji bruštulanih mjendula 13.

Zlatnu plaketu za najbolju kotonjatu dijele Dubrovačka kuća, Deša i Paulina Klokoč iz Župe.
Zlatnu plaketau za mantalu dobilo je OPG Đano iz Dubravke u Konavlima, srebro je pripalo agroturizmu Brautović iz Močića, dok su Deša i Dubrovačka kuća podijelile broncu.

Najbolje bruštulane mjendula napravila je Deša, drugo mjesto pripalo je Dubrovačkoj kući dok je bronca pošla u ruke Mirjane Handabaka iz Župe dubrovačke.

Pročitajte još

Dubrovnik ima nove mlade kazališne kritičare!

Dulist

PETO IZDANJE MOTIONA ‘Ova radionica bit će najbolja dosad’

Dulist

VESELO U DOMU ZA STARIJE Otvorena izložba likovnih radova ULIPUD-a uz pjesmu i poeziju

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija