Natrag
25.4.2018 22:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Tko ovdje koga zafrkava?”

7.7.2012 @ 21:53 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Za mene je potez Borisa Tadića apsolutna enigma – kazao je mandatar za sastavljanje nove srbijanske vlade Ivica Dačić, iznenađen posjetom predsjednika Demokratske stranke Borisa Tadića Croatia summitu i rukovanjem s kosovskim premijerom Thaqijem, prenosi srbijanski b-92.

Dačić smatra kako je tadić u Dubrovniku u privatnom posjetu i da na summitu predstavlja samo članove DS-a, budući da više nije na državničkoj funkciji. Zaključio je kako je Tadić očito jednu politiku vodio kao predsjednik, a drugu kao oporbeni lider, usput podsjetivši kako je upravo DS predlagao nesudjelovanje na skupovima na kojima sudjeluju kosovski dužnosnici.

– Tko ovdje koga zafrkava, tko se s kim šali, neka se izjasni DS. Ne može DS imati dvije politike, jednu u vladi, a drugu u opoziciji. Ne znam tko je koja frakcija u DS-u, ali ovo je prevršilo svaku mjeru – kazao je Dačić.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana