Aktualno

Tko je sve kandidat za dubrovački HRT?

Na HRT-ov javni natječaj za izbor četiri ravnatelja i 17 glavnih urednika programskih cjelina, do ponedjeljka ujutro stigla je 191 prijava. Golom matematikom rečeno, gotovo 10 kandidata pretendira na jedno mjesto.

Nevolja je jedino, barem za sada, dok omotnice ne budu otvorene, što nije otkriveno koliko je kandidata zainteresirano za koju poziciju, ima li više onih koji bi primjerice željeli biti ravnatelji programa ili je više onih koji bi primjerice bili glavni za produkciju.
 
Hodogram izbora čelnih ljudi Prisavlja još nije u potpunosti obznanjen. Ono što se dalo saznati je da će idućih nekoliko dana trajati provjera dokumenata za koje će kandidati nepotpune dokumentacije otpasti. Pitanje je i hoće li svi kandidati uredne dokumentacije automatski u izbor ili će se, kako se špekuliralo, prije konačnog dana ipak dogoditi preliminarna selekcija – piše net.hr.
 
Kako doznajemo za čelno mjesto Radio Dubrovnika svoje prijave su dostavili Ivica Puljić, Silva Capurso, Andrijana Tomašić, a izvan kuće pristigla je prijava i Kate Šutalo Cvjetković. Ono što je zanimljivo da se dosadašnji direktor Radio Dubrovnika Hrvoje Španić više ne želi biti na čelnom mjestu Radio Dubrovnika.

Pročitajte još

Mimohod sjećanja na Stradunu uz 25. obljetnicu srebreničkog genocida

Dulist

Dubrovački ekonomisti odgovaraju hoće li s uvođenjem eura rasti životni troškovi i padati plaće

Iva Dedo

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija