Kultura

Tko je ovdje lud?

Tko je ovdje lud?

Šest seansi u psihijatrijskoj klinici s jednim uvidom do potpune sreće i putovanje kroz ljubavnu vezu mladog para, ponuda je kojom će ss dvije predstave ovog vikenda dubrovačku publiku zabaviti kazalište Planet Art.

Obje predstave; „Tko je ovdje lud?“ i „Prekidi“ prema suvremenim tekstovima koji su bili hit na svjetskim pozornicama, režirao je umjetnički voditelj ovog privatnog kazališta Marko Torjanec.
Komedija D.R. Sandersona „Tko je ovdje lud?“ zabavna je, duhovita i pomalo introspektivna priča o jednoj psihijatrijskoj klinici i njezinim korisnicima. Kroz šest povezanih „psihoterapeutskih“ jednočinki u kojima glumci igraju razne uloge predstava postavlja pitanje „što znači danas biti normalan!?“ Odgovor pokušajte saznati ove nedjelje u 19:30 sati s glumcima Natalijom Đorđević i Markom Torjancom.

Dan prije u subotu u istom terminu možete uživati u „Prekidima“ koji prate Stevea i Alice, mladi par, na putu kroz njihovu ljubavnu vezu prožetu poznatim ljubavnim toponimima: strašću, slomljenim srcima, prekidanjem, ponovnim sastajanjem, zanosom i samoćom, što će bez sumnje prepoznati svatko tko je ikada bio u ljubavnoj vezi. Kroz njihovu burnu vezu vode nas glumci Amar Bukvić i Nataša Janjić.
 
 
 

Pročitajte još

EVO ŠTO VAS ČEKA Zanimljiva gostovanja u Kazalištu Marina Držića

Dulist

U ZNANSTVENOJ KNJIŽNICI Predavanje o djelu Nikole Vitova Gučetića

Dulist

VRIJEDNA DONACIJA Luko Paljetak poklonio sliku Umjetničkoj galeriji Dubrovnik

Dulist