Aktualno

Tko je bez struje u ponedjeljak, utorak i srijedu?

Zbog potrebnih radova na niskonaponskoj mreži, ovog ponedjeljka 17. rujna bez struje će biti Bokeljska, dio Riječke i dio Moluntske ulice, od 9 do 11 sati, javljaju iz Elektrojuga Dubrovnik.

Zbog rekonstrukcije trafostanice TS 10/0.4 Gruž u utorak, 18. rujna, doći će do prekida opskrbe električnom energijom sljedećih ulica: Obala Stjepana Radića od k.br. 29 do 38, Obala Ivana Pavla II od k.br. 2 do 13, Petra Preradovića, Radnička od k.br. 1 do 9, te Pionirska.

Prekid opskrbe trajat će od osam do 17 sati, a ukoliko radovi ne budu u potpunosti završeni, nastavit će se u srijedu 19. rujna pa postoji vjerojatnost da i u srijedu bude povremenih prekida opskrbe za navedene ulice.

Također, zbog neophodnih radova na dalekovodu 18. i 19. rujna (utorak i srijeda), bez opskrbe električnom energijom bit će Kobaš i to u vremenu od 10 do 15 sati.

Pročitajte još

Sanitat nastavlja zaprašivanje komaraca, evo gdje i kad

Dulist

NAJPOŽELJNIJI POSLODAVAC U TURIZMU Valamar lansirao novu web stranicu

Dulist

MILOSLAVIĆ O PUCNJAVI NA PLOČAMA ‘Ovo je izdvojen događaj, sigurnost na taksi stajalištima nije ugrožena’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija