Natrag
15.2.2019 22:22

facebook

twitter

google

rss

dulist

Tko će se do ljeta popeti na binu Revelina?

21.2.2013 @ 20:51 Andrea Falkoni Račić dulist IN

Podijelite:

Do otvaranja ljetne sezone,  koja počinje 1. lipnja Culture Club Revelin svojim će gostima brojnim koncertnim gostovanjima pružiti priliku za dobru zabavu.

Klub u zimskom razdoblju radi četvrtkom, petkom i subotom i osim koncerata organiziraju se i studentske večeri te raznorazni tematski partyji.
Evo što vas sve očekuje do lipnja.

Popularna hrvatska pjevačica Jelena Rozga na binu Revelina popet će se 2. ožujka, a riječ je o koncertu u  suradnji sa Studentskim zborom Dubrovnik. Stiže i Halid Bešlić i to 8. ožujka, dok se 23. istog mjeseca očekuje nastup Tonyja Cetinskog, a zadnjeg dana ožujka nastupa Jole.  

U travnju stiže Giuliano (12. 04.), Let 3 s kojima će koncert održati Gruhak (19. 04.), a nakon dugo vremena u Dubrovniku će nastupiti i Zabranjeno pušenje (26. 04.). Svibanj nastupom otvara Tomcraft, na binu Revelina 18. 05. penje se Jasmin Stavros, a zimsku sezonu zatvara Parni valjak koncertom 25. svibnja. 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana