Natrag
22.4.2018 06:28

facebook

twitter

google

rss

dulist

Tko će primiti Sanadera u Dubrovniku?

20.7.2012 @ 0:24 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Bivši hrvatski premijer i trenutni optuženik u nekoliko sudskih procesa Ivo Sanader zatražio je odobrenje za ljetovanje na južnom Jadranu, točnije proputovanje od Splita do Dubrovnika.

Takav zahtjev našao se na stolu sutkinje Županijskog suda Ivane Čalić, koja mu je propisala da usred ljeta, 8. kolovoza, mora navratiti do Zagreba i javiti se dežurnom sucu Županijskog suda. Sanader će, kako piše jutarnji.hr, na godišnjem odmoru provesti mjesec dana, od 27. srpnja do 24. kolovoza.

Pretpostavlja se da će Sanader u Splitu stanovati kod majke, dok na Braču ima nekoliko kandidata za domaćina, od Jerka Rošina do Marija Zubovića.

U Dubrovniku, piše Jutarnji, Sanader bi mogao posjetiti Nevena Juricu i Miomira Žužula, premda potonji ističe kako se sa Sanaderom više ne druži.

– Ne, nismo se vidjeli otkako je izašao iz pritvora. Nisam više dobar s njima. Imam stan u Dubrovniku, ali ne, ne, ne… neće kod mene odsjesti – kazao je kratko Žužul, inače bivši ministar vanjskih poslova u vladi Iva Sanadera.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana