Kultura

TJEDAN ZA DJECU ‘Coppelija’, ‘Ježeva kućica’, ‘Čarobni grah u teatru!

TJEDAN ZA DJECU 'Coppelija', 'Ježeva kućica', 'Čarobni grah u teatru!

Događanja u Kazalištu Marina Držića tijekom ovog tjedna s posebnim su naglaskom za najmlađe.

Baletna predstava Coppelija u koprodukciji s baletnim odjelom umjetničke škole Luke Sorkočevića je na repertoaru 11. i 12. prosinca, a za vikend 15. i 16. prosinca publiku očekuje lutkarski ‘Čarobni grah’ koji će izvesti Aster Dubrovnik pod pokroviteljstvom TZ Grada Dubrovnika. Posebna poslastica je premijera dugo očekivane predstave ‘Ježeva kućica’ koja će se odigrati u produkciji Kazališne družine Kolarin 16. prosinca u 17.30 sati.

Dio predstava je već u potpunosti rasprodan i besplatne ulaznice su većim dijelom preuzete, a osim programa usmjerenog na djecu u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala, repertoar će 14. i 15. prosinca u 19.30 sati po promotivnoj cijeni ulaznice od 30 kuna ponuditi komad ‘Pikova dama’. Tekst A.S. Puškina u režiji Denisa Azarova je premijerno izveden u sklopu Dubrovnik Art Foruma u studenom ove godine.

Kazalište će također ugostiti Linđo 13. prosinca s tradicionalnim koncertom povodom Sv. Lucije, a 14. prosinca će vrata male scena – Teatar Bursa biti otvorena uz slobodan ulaz na javnu tribinu i predstavljanje knjige Antuna Nodila ‘Teatar filozofije’.

Sve informacije i rezervacije su dostupne od utorka do nedjelje na blagajni KMD – tel. br. (020) 321 088 ili na e-mail: blagajna@kmd.hr.

Pročitajte još

PREDSTAVLJANJE KNJIGE TIHOMIRA DUJMOVIĆA Hrvatske povijesne istine

Dulist

TEMA IZAZOVNA VREMENA Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

[FOTO/VIDEO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Cvjetni koncert u đardinu Ljetnikovca Crijević Pucić

Dulist