Crna kronika

TJEDAN U PROMETU ‘Plavci’ ispisali 862 kazne

TJEDAN U PROMETU 'Plavci' ispisali 862 kazne

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je deset prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama u kojima su dvije osobe teže, a osam ih je lakše ozlijeđeno. S materijalnom štetom zabilježeno je pet prometnih nesreća.

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 862 represivne mjere od kojih izdvajamo mjere poduzete prema osobama, počiniteljima prekršaja koji su najčešći uzročnici težih prometnih nesreća tzv. ‘četiri ubojice u prometu’ te je tako 451 osoba sankcionirana zbog prekoračenja dopuštene brzine kretanja, 61 mjera poduzeta je prema osobama koje nisu koristile sigurnosni pojas, 30 osoba prekršajno je sankcionirano zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, a 20 osoba je sankcionirano zbog nepropisne uporabe mobitela tijekom vožnje.

-Od ostalih prekršaja izdvajamo 26 mjera poduzetih zbog nepropisnog pretjecanja i 101 mjera poduzeta zbog nepropisnog zaustavljanja i parkiranja – istaknuli su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist

OTKRIVENO ZLOČINAČKO UDRUŽENJE U Hrvatsku prokrijumčarili najmanje 305 kilograma marihuane

Dulist