Županija

TJEDAN CIVILNE ZAŠTITE Poznati finalisti malonogometnog turnira

Civilna zaštita turnir

U sklopu obilježavanja Tjedna civilne zaštite, koji se u organizaciji Dubrovačko-neretvanske županije nizom događanja obilježava od 10. do 15. ožujka, odigrava se i malonogometni turnir ekipa i momčadi.

U polufinalnim utakmicama ženskih ekipa Civilna zaštita Dubrovačko-neretvanske županije pobijedila je Caritas Dubrovačke biskupije rezultatom 2-1, a ekipa Gullivera ekipu Du Docs sa 4-1.
U polufinalnim utakmicama momčadi Civilna zaštita Dubrovačko-neretvanske županije pobijedila je momčad Dubrovački novinari rezultatom 6-4, a Caritas Dubrovačke biskupije momčad Klape Kaše 10-6.
Utakmice se nastavljaju danas poslijepodne u Sportskoj dvorani Učeničkog doma Paola Di Rosa.

U 17 sati utakmica za treće mjesto-igraju žene – ekipe DuDocs-a i Caritasa Dubrovačke biskupije. U 17 sati i 40 minuta utakmica za treće mjesto igraju momčadi Klape Kaše i Dubrovačkih novinara.
Finalne utakmice igraju momčadi Civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije i Caritasa Dubrovačke biskupije. Početak utakmice je u 18 sati i 45 minuta. U 19 sati i 30 minuta u finalnom susretu sustaju se i žene, ekipe Civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije i Gullivera.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist