Sport

TISUĆU PUTA BRAVO! MNK Square skupio 6300 kuna za Gabrielu, a pridružio se i MNK Alumnus

TISUĆU PUTA BRAVO! MNK Square skupio 6300 kuna za Gabrielu, a pridružio se i MNK Alumnus

Utakmica trećeg kola 1. Hrvatske malonogometne lige u kojoj smo nadigrali Alumnus rezultatom 4:2 imala je i humanitarni karakter – pišu iz MNK Squarea na svojo službenoj stranici. 

Uprava kluba na čelu s predsjednikom Željkom Ragužom odlučila je da će sav čisti prihod od prodanih ulaznica biti uplaćen za lječenje naše mlade sugrađanke Gabriele Šetka koja ima tumor na mozgu radi kojega je otišla na hitno zračenje u Prag gdje je očekuje protonsko zračenje koje je podijeljeno u 33 ciklusa i trajat će šest tjedana.

Mnogobrojni navijači koji su bili u petak na utakmici tako su kupnjom ulaznice pomogli našoj Gabrieli i njenoj majci koje će boraviti u Pragu mjesec dana poradi gore navedenih razloga.

Treba istaknuti da su se akciji pridružili i mnogobrojni pretplanici koji su unatoč kupljenoj godišnjoj pretplati kupili ulaznice te na taj način dali svoj doprinos. Uz to, za svaku pohvalu je i doprinos MNK Alumnus koji je donirao 500,00 kuna.

Prodajom ulaznica te dobrovoljnim prilozima skupljeno je 6.300 kuna, a uz donaciju MNK Alumnus taj iznos doseže ukupnih 6.800,00 kuna koje će biti uplaćene na račun Gabrieline majke.

Ukoliko i Vi želite pomoći svoj doprinos možete dati uplatom na račun HR0324840083217956186 RBA (Mirela Šetka).

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist