DuList IN

TIK TAK U ŽUPI DUBROVAČKOJ Otvoren novi raj za djecu!

TIK TAK U ŽUPI DUBROVAČKOJ Otvoren novi raj za djecu!

Ugodna atmosfera, dječja glazba i prostor prepun novih igračaka prilagođenih djeci od treće godine – sve se to može naći u igraonici i  rođendaonici Tik tak na Trgovištu u Mlinima koja je otvorena u proteklu nedjelju. Vlasnica Dajana Adrić ovom je prigodom za četrdesetak djece priredila poseban doček.

Počeli su dolaziti već u 17 sati kada ih je dočekao klaun animator, a u njegovoj predstavi sudjelovala su i djeca. Osim klauna pokazalo se da ih zanimaju i igračke, a djeca su gotovo sve redom isprobala: električne ribice u akvariju, kocke, stolni nogomet i ostalo. Srce zabave je bila torta povodom otvaranja, a vlasnica Dajana Adrić najavila je ovom prigodom i promo akciju igraonice koja traje do kraja kolovoza. Na tri rezervirana sata jedan sat igre bit će besplatan.

Roditelji mirne duše mogu  od u vremenu od 7 ujutro do 22 sata i djecu prepustiti Dajani u ovom prostoru prepunom novih igračaka gdje će se svaki klinac snaći. Mobilni konjići, u mirnom kutku slikovnice i slagalice ili svjetleća led kazeta pomažu u istraživanju novoga i bogate znanje. “Tu  djeca mogu postavljati različite oblike  i promatrati kako se miješaju boje”, objašnjava vlasnica.

Sate zabave djeca mogu provesti uz kinetički pijesak, a dok ga oblikuju razvijaju maštu, kreativnost i motoriku.  Mlađa djeca lako će se zabaviti različitim vrstama kocki, tu su i društvene igre, a za malo stariju djecu postoji i kutak za playstation. Baš za taj uzrast u ponudi su karaoke uz svjetleće efekte i stolni nogomet, a cijela igraonica bogata je didaktičkim igračkama koje pomažu u djetetovu razvoju.

Pozivamo roditelje da uzmu predah od svakodnevnih obaveza, iskoriste ovu promo akciju i prepuste djecu čarobnom svijetu igraonice i rođendaonice Tik tak u vremenu od 7 – 22 sata svaki dan.

Jedan dio igraonice prilagođen je potrebama proslave rođendana i različitih zabava za djecu. / KONTAKT: Dajana Adrić, 095/ 900 – 8883, 020/ 747 – 012

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist