DuList IN

RASPALI SE Tibor napušta Silente, otkazani svi nastupi!

Bili smo Silente. Nas šestoro. Sančo, Tibor, Lorena, Ivuša, Doris i Šimun. Kao takve nas više nećete vidjeti na pozornici – objavljeno je na Facebook stranici dubrovačkog benda Silnete. Razlog je odlazak Tibora Karamehmedovića. 

Njegovu izjavu prenijeli su u cijelosti, a ostatak benda dao mu je svoju podršku i razumijevanje.

-Osobno vjerujem u rokenrol kao životni stil i u pozornicu kao energičan i nepredvidljiv dio showa. Zbog svoje trenutne nemogućnosti za dati išta umjetnički vrijedno na pozornici i van nje, odstupam od Silentea. Svi koncerti i nastupi su otkazani do daljnjeg. Želim zahvaliti familiji, prijateljima, menadžeru i divnim obožavateljima na potpori i razumijevanju – Tibor Karamehmedović.
Svi koncerti koncerti i medijska pojavljivanja benda su otkazani.

-Ispričavamo se fanovima i organizatorima, nikada u tri godine nismo otkazali koncert bez obzira na uvjete i naše stanje. Dok ne postanemo ljudi kakve ovaj bend zaslužuje – stat ćemo – poruka je članova ove grupe.

Pročitajte još

Google voli hrvatsku nematerijalnu kulturnu baštinu

Dulist

KONCERT Runjićevi bezvremenski hitovi u jazz obradi Ines Tričković

Dulist

PAZI, SNIMA SE Dubrovnik kulisa drugom nastavku filma ‘The Islander’

Zvonimir Pandža

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija