DuList IN

The Penny Black Remedy u Lazaretima

The Penny Black Remedy u Lazaretima

Sastav The Penny Black Remedy' nastupio je ove subote u Lazaretima.

Energičnim nastupima uživo i jedinstvenom muzičkom fuzijom, punka, folka, amerikane i ska, The Penny Black Remedy uzbuđuju britansku i evropsku publiku još od prvih koncerata u Londonu 2007. Nastupima uživo, silovitim kao politička kampanja, ali ipak – iskrenim od srca, stvorili su odanu publiku koja radosno prevaljuje kilometre i granice kako bi ih vidjela. Odlična mješavina crnohumornih stihova i melodija koje ističu radosti života tekstopisca Keitha M Thomsona, privukla je raznovrsnu, međunarodnu publiku koja se u potpunosti unosi u njihove izrazito interaktivne nastupe pjevajući oduševljeno s bendom svaku riječ. Neke od ovih pjesama postoje na albumu No One’s Fault But Your Own (koji su samostalno objavili u svojoj izdavačkoj kući Sounidistas, a globalno distribuirali preko Cadiz Muisc).

Ova šaroliki i kuluturno raznovrsni sastav čine Keith M. Thomson iz Škotske kao vokal i gitara, hrvatska pjevačica Marijana Hajdarhodžić, holandski bubnjar Wilco van Eijk. Keith Marijana i Wilco su nedavno radosno dočekali legendu UK Subsa i Flying Padovanisa Paula Slacka koji je zadužen za bas. Još od prošle godine, TPBR se povremeno pridružuje izuzetno energičan i jednako harizmatičan brass bend, The Horus of Fury.
Treba istaći da je Penny black Remedy do sada osvojio Best Alternative Act na UK Indy Awards, zajednička gostovanja sa bendovima poput Buzzocks ili Fishbone, akustične sesije na BBC Radio Five Live i Resonance FM, gostovanja na BBC Radio 2 i Radio 6 (Najbolji naslov nedjelje sa Steve Lamacq), nagradu publike za „top 3 nastupa“ na Larmer Tree Festivalu, nekoliko festivalskih nastupa (Gastonbury, The Secret Garden Party, Bestival, Larmer Tree) a The Guardian je za njihovu pjesmu

Nastupom u Lazaretima predstavili su i novi album „Inhale… Exhale… Ok, Now You Can Panic“.
Kako je bilo na kocertu pogledajte u našoj fotogaleriji!

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist