DuList IN

THE GUARDIAN ODABRAO Aparthotel Kalamota u top 10 najboljih europskih hotela

Aparthotel Kalamota u Gornjem Čelu prema izboru ugledne britanske dnevne novine The Guardian svrstan je među deset najboljih europskih hotela na morskoj obali. Na ovoj listi luksuznih hotelskih odredišta uz dubrovački pronašli su se primjerice Aroa Estate na Peloponezu, Cook’s Club Palma Beach u Mallorci i Casa das Arribas u portugalskom gradiću Sintra.

Podsjetimo, Aparthotel Kalamota otvoren je prošle godine te broji četiri zvjezdice. Sastoji se od deset jednosobnih i dvosobnih apartmana od kojih onaj najveći ima tri spavaće sobe, a svaki sadrži dnevni boravak te kuhinju. Tu je i restoran, a na krovu je smješten otvoreni bazen. Interijera ukrašenog elementima drva, pijeska i kamena njegove sobe nazvane su po koločepskim lokalitetima zabilježenim na staroj austrougarskoj katastarskoj karti koja je također bila inspiracija pri uređenju unutrašnjosti, menija i drugih detalja.

Pročitajte još

VLAHOVE ‘VILE’ Ovako Tatjana Dragović i kćer Luce figuraju u konavoskoj nošnji

Dulist

PROJEKCIJE, RADIONICE I PREDAVANJA Program za velike i male na filmskom festivalu ‘Tišina molim!’

Dulist.hr

KRAJ SAGE Mia Hudoletnjak o svemu što niste znali o Islandu

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija