DuList IN

The Frajle osvojile publiku u Lazaretima

The Frajle osvojile publiku u Lazaretima

Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, poznatije pod nazivom The Frajle, u subotu su oduševile raspjevanu publiku u Lazaretima. 

Obrade kojima su osvojile publiku 2009. posebnost su koja ih izdvaja od ostalih na glazbenoj sceni, a Frajle  su lako stupile u kontakt s publikom, prenoeći dobru energiju, izvodeći skladbe u rasponu od ruske ciganske do aktualne pop-rock-glazbe.

Nastupi The Frajli nisu tek izvedbe skladbi već interakcija s publikom, neopterećeno uživanje u glazbi bez rezerve i, ono što mnogi kritičari opravdano ističu, puno pozitivne energije i radosti. Marija, Nataša, Jelena i Nevena ponekad se čine kao kabaretska skupina, a svemu pridonosi njihova upečatljiva kostimografija koja ih također čini bitno različitima od ostatka scene.

Već prvi album nazvan “Naš prvi album s putovanja” izazvao je iznimno dobre kritike i pridonio sve većoj posjećenosti koncerata Frajli. Nakon objavljivanja EP-a “A-strana ljubavi”, na kojemu su i dvije nagrađivane obrade, “Meni trebaš ti” te “Čukni vo drvo”, The Frajle su ponovno posegnule u kajdanku splitskog autora Zdenka Runjića i pokazale da postoji neraskidiva veza između njih i “Runjićevih večeri”, tako je u novom ruhu izašla pjesma “Imala je lijepu rupicu na bradi”, koja će se naći na novom albumu koji izlazi na jesen.

 

Pročitajte još

KONAVOSKI DVORI Pirjani teleći obrazi kao ideja za blagdansku trpezu

Dulist

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist