Natrag
23.4.2019 23:20

facebook

twitter

google

rss

dulist

The Frajle osvojile publiku u Lazaretima

2.8.2015 @ 9:48 Dulist dulist IN
9;9

Podijelite:

Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, poznatije pod nazivom The Frajle, u subotu su oduševile raspjevanu publiku u Lazaretima. 

Obrade kojima su osvojile publiku 2009. posebnost su koja ih izdvaja od ostalih na glazbenoj sceni, a Frajle  su lako stupile u kontakt s publikom, prenoeći dobru energiju, izvodeći skladbe u rasponu od ruske ciganske do aktualne pop-rock-glazbe.

Nastupi The Frajli nisu tek izvedbe skladbi već interakcija s publikom, neopterećeno uživanje u glazbi bez rezerve i, ono što mnogi kritičari opravdano ističu, puno pozitivne energije i radosti. Marija, Nataša, Jelena i Nevena ponekad se čine kao kabaretska skupina, a svemu pridonosi njihova upečatljiva kostimografija koja ih također čini bitno različitima od ostatka scene.

Već prvi album nazvan “Naš prvi album s putovanja” izazvao je iznimno dobre kritike i pridonio sve većoj posjećenosti koncerata Frajli. Nakon objavljivanja EP-a “A-strana ljubavi”, na kojemu su i dvije nagrađivane obrade, “Meni trebaš ti” te “Čukni vo drvo”, The Frajle su ponovno posegnule u kajdanku splitskog autora Zdenka Runjića i pokazale da postoji neraskidiva veza između njih i “Runjićevih večeri”, tako je u novom ruhu izašla pjesma “Imala je lijepu rupicu na bradi”, koja će se naći na novom albumu koji izlazi na jesen.

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana