DuList IN

‘The best in Croatia’ ide – Lokrumu!

'The best in Croatia' ide - Lokrumu!

Po izboru građana Dubrovačko- neretvanske županije otok Lokrum je u kategoriji priroda dobio nagradu „The best in Croatia“, koju u suradnji s hrvatskim TZ-ovima dodjeljuje portal Najbolje u Hrvatskoj.

Protal je objedinio ponudu po županijama na način kako su  Turističke zajednice izdvojile ono što drže kao turistički najatraktivnije u ukupno 11 kategorija kao što su: priroda, povijest, osobe, događanja, kultura. sport, restorani, smještaj, zabava, shopping….

Svaka je atrakcija imala tri segmenta u kojima je agencija, odnosno međunarodni centar za istraživanje tržišta "GfK" tijekom travnja i svibnja radio anketu u kojoj su građani svih županija iskazali stavove što bi u tim županijama najčešće izabrali i preporučili turistima i što je i najbolja preporuka gostima koji dolaze.

U navedenom je projektu po izboru građana Dubrovačko-neretvanske županije za 2013 godinu Lokrum osvojio 1. mjesto u kategoriji priroda.

– Vjerujemo da će i ova nagrada doprinijeti ugledu  Lokruma  u očima svih  naših   budućih  posjetitelja  i da će im posjet stranici Najbolje u Hrvatskoj uvelike olakšati boravak kako u našoj županiji tako i diljem lijepe naše – ističu iz Javne ustanove Rezervata Lokrum.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist