Sport

Težak poraz Squarea, Novo vrijeme tuklo Dubrovčane sa 7:2

Težak poraz Squarea, Novo vrijeme tuklo Dubrovčane sa 7:2

MNK Square, jedini dubrovački futsal prvoligaš, nije se uspio plasirati u polufinale Kupa Hrvatske koje se od 10. – 13. ožujka održava u Makarskoj.

Dubrovački sastav imao je težak zadatak, izboriti polufinale nakon okršaja protiv MNK Novo Vrijeme – domaćina završnice Kupa. Unatoč borbi, momčad Mata Cvjetkovića ipak nije uspjela u svom naumu. Nakon prvih 20 minuta rezultata je bio 3:2 za domaćina, međutim Makarani su u 8., a potom i 9. minuti drugog dijela otišli na visokih 2:5.. U posljednjih deset minuta Square je uveo igrača vratara, međutim to mu se nije isplatilo jer je domaćin postigao još dva pogotka za konačnih 2:7.

Square je pod vodstvom Mata Cvjetkovića igrao u sastavu Turuk, Tikvica, Cvjetković, Đuraš, Micevski, Primić, Tunjić, Darrer, Rezo, Kuraja, Hasanović, Konsuo, Bačić, Šimunović

Dok se ‘crveno-plavi’ nisu uspjeli plasirati u polufinale s druge strane velikog razloga za slavlje imali su igrači Porto Tolera!

Momčad Borisa Malića, nakon iznimno uzbudljive utakmice protiv Kijevo Knina koja je završila 2:2, ostvarila je plasman u polufinale nakon boljeg izvođenja penala! Rulet udaraca sa šest metara pripao je Pločanima koji su slavili 4:3.

Porto Tolero je plasman u polufinale Kupa Hrvatske izborio igrajući u sastavu Marijo Batinović, Matko Krilić, Josip Stjepanović, Zvonimir Barbir, Tomislav Domić, Dejan Rašić, Marin Džeko, Zlatko Kušurin, Žarko Visković, Ante Babić, Ivan Arar i Josip Pear.

Pločani će za ulazak u finale igrati protiv FC Split Tommy dok će Novo Vrijeme Apfel igrati protiv zagrebačkog Nacionala!

REZULTATI 1/4 FINALA
Split Tommy – Petrinjčica 7:0
Square – Novo Vrijeme 2:7
Nacional – Vrgorac 4:1
Porto Tolero – Kijevo 2:2 *4:3np

dbksport.com

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr