Crna kronika

TEŠKA NEDJELJA Dvije prometne nesreće, jednu ‘skrivila’ Korejka

TEŠKA NEDJELJA Dvije prometne nesreće, jednu 'skrivila' Korejka

U popodnevnim satima, 15. srpnja, na cesti D-425, u Pločama, dogodila se prometna nezgoda dvaju osobnih i jednog teretnog vozila, kada je jedno osobno vozilo, kojim je upravljala 25-godišnja državljanka Koreje, krećući iz pravca autoceste u smjeru Ploča, pretječući teretno vozilo, udarila u njega svojim lijevim bočnim dijelom te potom udarila prednjim dijelom u osobno vozilo kojim je iz suprotnog pravca upravljao 41-godišnji državljanin Danske.

Pri ovoj nesreći su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede, dok je jedan od sudionika zadobio lake tjelesne ozljede. Nakon ukazane liječničke pomoći ozljeđeni su prevezeni u KBC Split, gdje su zadržani na liječenju.

U drugoj prometnoj nesreći koja se dogodila u istog dana 15. srpnja, u večernjim satima na otoku Šipanu, teže je ozlijeđena jedna osoba. Do prometne nesreće je došlo kada je 44-godišnji vozač motocikla, krećući se u pravcu Suđurđa, izgubio nadzor nad upravljačem motocikla te udario u kameni zid, nakon čega je pao na kolnik zajedno s motociklom. Vozač motocikla pri padu je zadobio teške tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist