Natrag
17.2.2019 15:00

facebook

twitter

google

rss

dulist

Tereza Kesovija: Preselila bih se u Beograd!

12.10.2013 @ 12:22 Nikša Miletić Aktualno

Podijelite:

Tereza Kesovija pred koncert u Beogradu izjavila je kako je vrijeme mržnje prema srpskom narodu iza nje, da je za sve kriva politika, kao i da obožava Beograd u koji, kako tvrdi, ne dolazi samo novaca.

– Politika se sama uvukla u moj život, ali nisam gledala očima političara. Politika je najveća kurva. Politika je lažna i neiskrena, tu svi gledaju svoj interes – priča Tereza i demantira da u Srbiju dolazi samo zbog novaca iako je to izjavila za hrvatske medije.
 
 – To je glupo, smiješno i tragično. Da sam htjela uzeti lovu, onda sam trebala doći mnogo ranije kada su mi se nudile svote od kojih mi se vrtjelo u glavi. Odbijala sam jer mi je to bilo nemoralno. Nisam na prodaju, kada sam osjetila da dolazim čistog srca – to sam i učinila. Dajem cijelu sebe, a dovoljno sam pretrpjela gubitak svega, sin me je izdržavao, a životarila sam po tuđim krovovima. Stoga sam sretna što sam odlučila oprostiti sve. Preselila bih se u Beograd jer to je grad gdje čovjek zaista može živjeti. Obožavam srpski kajmak. Kajmak imaju i Zagorci i Slovenci, ali srpski je najbolji, a užički je bez konkurencije – zaključila je Tereza Kesovija, za telegraf.rs.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana