Aktualno

Tereza Kesovija: Preselila bih se u Beograd!

Tereza Kesovija: Preselila bih se u Beograd!

Tereza Kesovija pred koncert u Beogradu izjavila je kako je vrijeme mržnje prema srpskom narodu iza nje, da je za sve kriva politika, kao i da obožava Beograd u koji, kako tvrdi, ne dolazi samo novaca.

– Politika se sama uvukla u moj život, ali nisam gledala očima političara. Politika je najveća kurva. Politika je lažna i neiskrena, tu svi gledaju svoj interes – priča Tereza i demantira da u Srbiju dolazi samo zbog novaca iako je to izjavila za hrvatske medije.
 
 – To je glupo, smiješno i tragično. Da sam htjela uzeti lovu, onda sam trebala doći mnogo ranije kada su mi se nudile svote od kojih mi se vrtjelo u glavi. Odbijala sam jer mi je to bilo nemoralno. Nisam na prodaju, kada sam osjetila da dolazim čistog srca – to sam i učinila. Dajem cijelu sebe, a dovoljno sam pretrpjela gubitak svega, sin me je izdržavao, a životarila sam po tuđim krovovima. Stoga sam sretna što sam odlučila oprostiti sve. Preselila bih se u Beograd jer to je grad gdje čovjek zaista može živjeti. Obožavam srpski kajmak. Kajmak imaju i Zagorci i Slovenci, ali srpski je najbolji, a užički je bez konkurencije – zaključila je Tereza Kesovija, za telegraf.rs.

Pročitajte još

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist