AktualnoDuList PROMO

TEPIH CENTAR Ne propustite najveću rasprodaju tepiha ikad održanu u Dubrovniku

TEPIH CENTAR Ne propustite najveću rasprodaju tepiha ikad održanu u Dubrovniku

U Hotelu Petka pronađite do 70% snižene tepihe i tepih staze iz ponude renomiranog ‘Tepih centra’. Najveća rasprodaja tepiha ikada organizirana u Dubrovniku održavat će se od 15.10. do 15.11. u dvorani Hotela Petka, tzv. starom kinu Gruž. Po prvi puta na dubrovačkom području izlažu se sve vrste tepiha iz asortimana renomiranog ‘Tepih centra’, a posjetitelje očekuju značajno snižene cijene s popustima koji sežu od 30% pa sve do čak 70% i vrijede bez obzira na način plaćanja.

Tepisi ručne ili strojne izrade i tepih staze vrhunske kvalitete, sada uz nevjerojatne cijene, prilika su koja se ne propušta. Dugih 25 godina poslovanja ‘Tepih centra’ u Hrvatskoj – s poslovnicama u Splitu, Zadru, Rijeci, Puli, Zagrebu, Varaždinu i Osijeku te nacionalnoj web trgovini i sada premijerno s asortimanom u Dubrovniku, svakako su prava prilika za kvalitetno uređenje privatnih i poslovnih prostora te posebno značajnih turističkih smještajnih jedinica.

Naime, Dubrovnik je dugo čekao ovako kvalitetnu ponudu tepiha te su građani u potrazi za sličnim asortimanom često putovali preko granice. Kako je dugogodišnje iskustvo i liderska pozicija na tržištu ‘Tepih centra’ garancija kvalitete i najboljih cijena u regiji, požurite i među prvima odaberite svoj omiljeni vrhunski model.

Iskoristite prvi slobodan trenutak i posjetite veliku rasprodaju ‘Tepih centra’, jedinstvenu priliku koja omogućuje da svoje interijere oplemenite na najbolji mogući način.

TEPIH CENTAR Ne propustite najveću rasprodaju tepiha ikad održanu u DubrovnikuSAVJETI IZ ‘TEPIH CENTRA’ O TOME KAKO ODABRATI SAVRŠEN TEPIH ZA SVAKI INTERIJER:

Odabrati tepih mnogima nije jednostavan zadatak pa od useljenja u prostor često protekne i nekoliko godina do finalnog odabira onog komada koji će se savršeno uklopiti u interijer te biti trajno rješenje za stilski dotjeran dom ili poslovni prostor. U međuvremenu, svakodnevnim boravkom u prostorijama tako se oštećuju parketi i ostale podne obloge, a koje su puno skuplje za obnovu nego što predstavlja investicija u kupnju tepiha kojima bi se adekvatno zaštitili. Kako bi izbjegli takve situacije te uštedjeli vrijeme i novac, dobro je znati da na tržištu postoji nekoliko vrsta tepiha – idealnih rješenja koja će vizualno oplemeniti svaki prostor te mu pružiti pravu dozu stila i elegancije.

RUKOM ČVORANI I TKANI TEPISI

Tepisi ručne izrade svakako su najvrjednija i najkvalitetnija opcija – trajno rješenje koje samo sebe isplaćuje. Rukom su čvorani ili tkani od prirodnih materijala – vune, svile ili pamuka. Njihove boje često nastaju iz voća, povrća, korijenja, stabla i ostalih organski rasprostranjenih materijala. Iznimna finoća, kvaliteta, sjaj i bogatstvo detalja, klasičnog ili modernog uzorka, najvažnije su odlike ovakvih podnih obloga u koje svakako vrijedi investirati. Također, iznimno lako se održavaju, posebice tepisi od vune, a s godinama izgledaju sve bolje.

TEPISI STROJNE IZRADE

Ručni tepisi najčešći su izbor obitelji koje žele dugotrajno i kvalitetno rješenje za dom, ali i tepisi strojne izrade imaju svoje prednosti. Glavne značajke strojno rađenih tepiha su izdržljivost, povoljnija cijena te fleksibilnost izbora različitih elemenata – boje, dezena i vlakana. Upravo fleksibilnost ih čini odličnim izborom za mlađu populaciju skloniju čestim promjenama adrese i potrebama za totalnim makeoverom interijera. Često ih kupuju i mlade obitelji koje tek čekaju trenutak kada će investirati u tepih izrađen od prirodnih materijala, poput ručno rađenih primjeraka. Strojni tepisi najčešće su napravljeni od otpornih i kvalitetnih materijala poput polipropilena. Odlikuje ih i visoka otpornost na UV zračenje uz neprekidnu trajnost boje. Izvanredna su opcija za opremanje apartmana, podstanarskih stanova i poslovnih prostora.

PRIRODNI MATERIJALI

Za sve one koji u domu prednost daju prirodnim vlaknima, ali nemaju mogućnost investirati u rukom tkane unikatne primjerke, postoji i tzv. zlatna sredina. Među strojnim tepisima nalaze se i oni izrađeni od prirodnih materijala, najčešće spojeni na podlogu od jute ili pamuka. Pravi su omjer cijene i kvalitete s kojom sigurno nećete pogriješiti, a vizualno će oplemeniti svaki interijer.

TEPIH CENTAR Ne propustite najveću rasprodaju tepiha ikad održanu u DubrovnikuTEPIH CENTAR Ne propustite najveću rasprodaju tepiha ikad održanu u DubrovnikuTEPIH CENTAR Ne propustite najveću rasprodaju tepiha ikad održanu u Dubrovniku

Pročitajte još

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

[FOTO] Na Orsanu započeli radovi za hangar VK Neptuna

Dulist

OD PETKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist