Kultura

TEORIJA SJENE Prvi roman Davora Novevskog ugledao svjetlo dana!

TEORIJA SJENE Prvi roman Davora Novevskog ugledao svjetlo dana!

Dame i gospodo, knjiga je gotova! – objavio je na svom Facebooku cavtatski književnik Davor Novevski, koji je u veljači ove godine pokrenuo kampanju grupnog financiranja svog prvog romana nazvanog ‘Teorija sjene’.

I tako je ‘Teorija sjene’ ugledala svjetlo dana, a promocija će se održati u petak 18. svibnja u 20 sati u Beach Baru Cool uz Davorovu poruku: ‘Zaboravite sve što ste čuli o klasičnim književnim promocijama jer ovo neće biti jedna od njih’.

-Ovo je doduše samo probni primjerak, ali za par dana dolazi čitava hrpetina knjiga. Neću sad ovdje tagirati sve zaslužne i zahvaljivati svima posebno jer će to malo previše podsjećat na onaj govor koji misica drži kad je izaberu za najljepšu. Ipak, jedno veliko, ogromno hvala svima koji su pomogli na bilo koji način, pogotovo crowdfunding ekipi! Oni koji su svoju knjigu ‘zaradili’ kroz donaciju u crowdfundingu dobit će je na promociji, poštom ili na kakvoj kavi/pivi koju ćemo dogovorit. I tako…sad ću vas još nekoliko dana maltretirat sa trailerima, nagradnim igrama i pogotovo promocijom na koju ovaj put donosim dovoljno knjiga za svih – istaknuo je Novevski

‘Teorija sjene’ kriminalistički je roman s elementima psihološkog trilera čija je radnja većim dijelom smještena u Dubrovnik i okolna mjesta. Na dvjestotinjak stranica ‘Teorija sjene’ govori o stvarnom putovanju dvoje likova, ali i metaforičkom putovanju prema spokoju i iskupljenju usput secirajući život i međuljudske odnose u Gradu kroz zanimljive situacije u koje glavni likovi upadaju i ljude koje na svom putu susreću.

Foto: Facebook/Davor Novevski

Pročitajte još

U ‘Noći tvrđava’ obiđite tri utvrde dubrovačkog fortifikacijskog sustava

Dulist

Dubrovački muzeji pozivaju na radionice izrade i ukrašavanja keramike

Dulist

TRIBINA ‘POGLAVLJE FESTIVAL KARANTENA’ Art radionica Lazareti obilježava 35 godina postojanja

Dulist