Politika

Teo Andrić HDZ-ov kandidat za gradonačelnika

Teo Andrić HDZ-ov kandidat za gradonačelnika

Teo Andrić kandidat je dubrovačkog HDZ-a za gradonačelnika Grada Dubrovnika.

Jednoglasno su to danas odlučili članovi Gradskog odbora HDZ-a Dubrovnik koje je besprijekorna profesionalna i politička karijera Tea Andrića, njegova dosadašnja postignuća i sklonost timskom radu, učvrstila u vjeri i odlučnosti u pobjedu HDZ-a zajedno s koalicijskim partnerima u Dubrovniku.

Teo Andrić dragovoljac je i veteran Domovinskog rata, po profesiji diplomirani inženjer strojarstva s diplomom zagrebačkog sveučilišta i završenim edukacijama u vojno diplomatskoj školi i Europskom centru za sigurnosne studije „George C. Marshall“ u Njemačkoj, aktualni potpredsjednik dubrovačkog HDZ-a i potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Dubrovnika te otac troje djece.

Diplomiranog ekonomista Davora Miloglava i diplomiranog pravnika Veljka Anića članovi Gradskog odbora jednoglasno su izabrali za kandidate za zamjenike gradonačelnika Dubrovnika.
 
Kako je najavljeno u priopćenju, uskoro će uslijediti potpisivanje koalicijskog sporazuma s HSP-om dr. Ante Starčević i HSLS-om, a suradnja je ponuđena i dubrovačkim podružnicama HSU-a i HSS-a.
 
Također će uslijediti predstavljanje kandidata dubrovačkog HDZ-a i koalicijskih partnera za gradonačelnika i zamjenike gradonačelnika Grada Dubrovnika, za listu za Gradsko vijeće Grada Dubrovnika kao i predstavljanje izbornog programa.

Pročitajte još

Mato Pavličević nosi listu Republike u 10. izbornoj jedinici!

Dulist

CENTAR OBJAVIO KANDIDATE Viktorija Knežević sedma na listi koalicije ‘Rijeke pravde’

Dulist

SDP objavio liste za Sabor, Anita Bonačić Obradović na zadnjem mjestu

Dulist