Aktualno

Tek u ordinaciji saznala da joj je pregled otkazan

OB Dubrovnik

Nakon jutrošnjeg članka u kojem smo prenijeli uglavnom pozitivna iskustva naših sugrađana iz Opće bolnice Dubrovnik, javila nam se čitateljica koja je jučer imala vrlo neugodno iskustvo.

Kazala nam je da se još pred nekoliko mjeseci naručila na kontrolni pregled za srijedu 2. listopada. Međutim, kad je pokrenut štrajk, nitko joj iz OB Dubrovnik nije javio da joj je pregled otkazan.
– Zar ja moram pratiti portale i gledati vijesti. Ja uopće ne moram znati da je štrajk i bilo bi s njihove strane u redu da su me obavijestili o odgodi termina pregleda – kaže nam čitateljica te dodaje kako je znala za štrajk, a njena liječnica opće prakse potvrdila joj je kako nema razloga da takav ozbiljan pregled bude otkazan.

Ističe kako je posebno razočarana načinom na koji je njezin liječnik nju i ostale pacijentice tog jutra obavijestio kako su uzalud dolazile.
–  Iako smo ga duže vremena čekali, liječnik nas je jednu po jednu primao u ordinaciju i svima ponaosob rekao da prima samo bitne slučajeve. Rekao mi je da je u štrajku i pitao me čitam li portale, što doista nije u redu – priča naša sugrađanka.

Dodaje kako je zbog tog pregleda morala uzeti godišnji odmor. Na sreću živi u gradu, što nije bio slučaj s drugim pacijenticama koje su se s njom u isto vrijeme zatekle u ambulanti. Kazala nam je kako joj je medicinska sestra uzela broj mobitela na koji bi joj, nada se uskoro, trebala javiti novi termin za pregled.

Pročitajte još

Dragovoljci HRM Dubrovnik na prijemu kod komodora Dojkića

Dulist

DODIJELJENO DESET ‘A’ DRŽAVNIH STIPENDIJA Saznajte tko su najbolji studenti Sveučilišta u Dubrovniku

Marko Džamarija

SANITAT POZIVA Javite se ako želite banak na gruškoj placi

Dulist