Natrag
17.2.2019 00:47

facebook

twitter

google

rss

dulist

Teatar Exit gostuje na daskama KMD-a

27.12.2013 @ 10:34 Ana Prohaska Kultura
5;5

Podijelite:

Teatar Exit gostuje u Kazalištu Marina Držića s predstavom „Sutra (ni)je novi dan“.

Autorski projekt redateljice Ivice Boban na tragu uspješnice "Kako misliš mene nema?!".  Priča u isto vrijeme uspijeva biti otkačena  i vesela, tužna i potresna, smiješna i gorka – jednom riječju – predstava za mlade i stare!

U dva sata virtuozne turbo igre  –  Iskra Jirsak, Mirela Videk i Zoran Pribičević  pričat će Vam o svojim željama i promašajima, o susretima, mimoilaženju i razilaženju, o samoći i čežnjama, o jalovim savjetima, konceptima i receptima… Predstava je živa vivisekcija problematične stvarnosti koju živimo i načina kako bježimo od nje…

Ispreplitanjem stvarnog i fikcionalnog, autobiografskog i izmišljenog predstava propitkuje područja i traume rodnih, spolnih, seksualnih i tjelesnih identiteta – različite vrste poniženja, zanemarivanja, zlostavljanja, pedagoške i ljudske diskriminacije… i njihova maskiranja. Stalnim promjenama perspektive od jednog lika do drugog, predstava s dirljivom empatijom ispovijeda djeliće njihovih života, ali i svakoga od nas.

Predstava gostuje u Kazalištu Marina Držića 3. i 4. siječnja u 19:30 sati. Rezervacije na 321 088, ulaznice na www.port.hr

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana