Aktualno

TBF nije dopustio prijenos cijelog koncerta

Sukladno izjavi gospodina Đura Capora koja je objavljena na dubrovačkim portalima, a vezano za incident ili performans, ovisno kako koja strana to doživljava, u rane jutarnje sate u petak u CC-u REVELIN, dužni smo reagirati, objavili su s Radija Laus na čijem je portalu emitiran livestream s koncerta TBF-a.

Objavu prenosimo u cijelosti:
 
„Izjava glasi: Direktni prijenos s  koncerta na webu je prekinut ne zato da jer se vlasniku gesta TBF-a činila simpatičnom, nego kao čin klasične cenzure, kako bi se od očiju javnosti sakrilo što se u Gradu događa i što o tom misle splitski umjetnici.
Činjenično stanje je slijedeće: Prijenos koncerta je prijevremeno prekinut iz razloga što TBF-ovci nisu dopustili snimanje cijelog koncerta, nego samo tri početne pjesme, što je i ispoštovano. Također, zbog tehničkih problema prijenos koncerta bi bio svejedno prekinut prije kraja samog koncerta.
 
Nakon završetka prijenosa na izlazu smo sreli gospodina Slavena Tolja i usputno mu izrazili razlog prekida prijenosa, tako da nam nije jasno odakle gospodi Caporu i Tolju informacije da je prijenos prekinut zbog cenzure vlasnika kluba.
Dapače, vlasnici su bili izrazito razočarani prekidom prijenosa, jer je prijenos išao na jedan nacionalni i dva lokalna portala, što je trebala biti iznimna promocija za klub pred nadolazeću sezonu.“
 

Pročitajte još

SADAŠNJI ZAKUPCI NA MUKAMA Svi gradski prostori na natječaju!?

Maria Prkut

KONAVOSKE IGRE Dupkom su bile pune Šišine dube

Dulist

VELIKI TRANSFER Stipan Đuretić novi je član HNS-a

Dulist