Natrag
20.3.2019 00:20

facebook

twitter

google

rss

dulist

TBF nije dopustio prijenos cijelog koncerta

21.4.2012 @ 18:57 Dulist Aktualno

Podijelite:

Sukladno izjavi gospodina Đura Capora koja je objavljena na dubrovačkim portalima, a vezano za incident ili performans, ovisno kako koja strana to doživljava, u rane jutarnje sate u petak u CC-u REVELIN, dužni smo reagirati, objavili su s Radija Laus na čijem je portalu emitiran livestream s koncerta TBF-a.

Objavu prenosimo u cijelosti:
 
„Izjava glasi: Direktni prijenos s  koncerta na webu je prekinut ne zato da jer se vlasniku gesta TBF-a činila simpatičnom, nego kao čin klasične cenzure, kako bi se od očiju javnosti sakrilo što se u Gradu događa i što o tom misle splitski umjetnici.
Činjenično stanje je slijedeće: Prijenos koncerta je prijevremeno prekinut iz razloga što TBF-ovci nisu dopustili snimanje cijelog koncerta, nego samo tri početne pjesme, što je i ispoštovano. Također, zbog tehničkih problema prijenos koncerta bi bio svejedno prekinut prije kraja samog koncerta.
 
Nakon završetka prijenosa na izlazu smo sreli gospodina Slavena Tolja i usputno mu izrazili razlog prekida prijenosa, tako da nam nije jasno odakle gospodi Caporu i Tolju informacije da je prijenos prekinut zbog cenzure vlasnika kluba.
Dapače, vlasnici su bili izrazito razočarani prekidom prijenosa, jer je prijenos išao na jedan nacionalni i dva lokalna portala, što je trebala biti iznimna promocija za klub pred nadolazeću sezonu.“
 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana