Aktualno

Talijanska nacionalna aviokompanija ne planira povratak u Dubrovnik

Talijanska nacionalna aviokompanija ne planira povratak u Dubrovnik

Talijanska nacionalna aviokompanija objavila je svoj modificirani red letenja za kolovoz u kojem nema destinacija u Hrvatskoj.

Kako prenosi Croatian Aviation, kompanija će od kolovoza značajno povećati broj destinacija, uglavnom prema odredištima iz kojih u Italiju već tradicionalno dolaze brojni turisti (značajno povećanje tjednih letova prema Aziji i SAD-u).

Kompanija je u ljetnom redu letenja prometovala prema Splitu i Dubrovniku iz Rima (Zračna luka Leonardo da Vinci – Fiumicino). Linije trenutno nisu u prometu, a kompanija ih ne namjerava pokrenuti niti u kolovozu. S obzirom na to da su obje linije bile u prometu do kraja rujna, možemo očekivati da se poznata talijanska kompanija ove godine neće ni vratiti u Hrvatsku.

Croatia Airlines prometuje iz Zagreba preko Splita i Dubrovnika za Rim, a na direktnim linijama iz Rima prema Hrvatskoj prometuje i Vueling, pa putnici koji žele putovati između Hrvatske i Italije imaju određeni izbor u vidu direktnih letova, kao i onih sa jednim zaustavljanjem na putu iz ili prema Zagrebu.

Pročitajte još

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

[FOTO] Na Orsanu započeli radovi za hangar VK Neptuna

Dulist

OD PETKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist