Grad

Taksisti upozoravaju na ‘provođenje samovolje vidovitog Milana’

Taksisti upozoravaju na 'provođenje samovolje vidovitog Milana'

Dubrovački taksisti novim priopćenjem za javnost još jednom ukazuju na, kako ističu, ‘provođenje prisilnog i nezakonitog pokušaja uvođenja famoznog „tableta“’.

Poslali su i dopis ravnatelja Lučke uprave Dubrovnik Antuna Asića, iz kojega je vidljivo da će se 11. kolovoza ove godine raskinuti ugovor o koncesiji te zabraniti ulaz u luku svim taksistima koji ne ovjere dozvole.

– Iz dopisa kojeg šaljemo u prilogu razvidno je kako ravnatelj dubrovačke lučke uprave prijeti kako svi oni koji nisu ovjerili dozvolu za obavljanje autotaksi prijevoza za 2014. godinu više neće moći ulaziti u luku te će im se raskinuti ugovor o koncesiji s danom 11. kolovozom 2014. god. Nakon što su proteklih mjeseci deseci kolega od nadležnog upravnog odjela tražili produljenje dozvole za autotaksi prijevoz na području grada Dubrovnika, odgovor odnosno pitanje pročelnika Milana Perića bi uvijek bilo isto „Imaš li uplatnicu da si platio tablet?“ jer u suprotnom nema produljenja iste.

Nakon desetaka bezuspješnih pokušaja produljenja dozvola ovim putem najavljujemo pročelniku Periću kako ćemo u srijedu 06. kolovoza u 10 sati, kolektivno doći po pečat za produljenje dozvole, te ovim putem pozivamo nadležne institucije koje se bave istraživanjem gospodarskog kriminaliteta kao i članove Gradskog vijeća grada Dubrovnika, predstavnike političkih stranaka kao i sve novinare da nazoče provođenju samovolje „vidovitog“ Milana Perića i grada Dubrovnika – istaknuli su u priopćenju dubrovački taksisti.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist