Natrag
15.2.2019 22:17

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Tajnica mu je kćer, a htio je zeta za rizničara”

8.8.2012 @ 19:03 Ana Prohaska Aktualno

Podijelite:

Ivicu Bana, člana udruge Dubrovnik Regija, neki članovi optužuju da je "u udruzi izveo puč". DuList je prvi došao do Ivice Bana, koji nam je kratko komentirao nastalu situaciju u Dubrovnik Regiji. 

– Prema mojim saznanjima upravo se usuglašava službeno priopćenje Malog vijeća udruge Dubrovnik Regija kojeg ćete dobiti kao i svi drugi mediji čim se usuglasi tekst priopćenja. Dok se ne objavi službeno pripćenje u ime Malog vijeća udruge Dubrovnik Regija, za sve se službne izjave u svezi s udrugom Dubrovnik Regija možete obratiti Dubravku Andrijiću, novoizabranom predsjedniku Malog vijeća udruge Dubrovnik Regija – kratko nam je komentirao Ivica Ban.
 
Kako duList neslužbeno doznaje, predsjedniku Igoru Žuveli i njegovoj kćeri – tajnici Ivani Žuveli Kalina, izglasano je nepovjerenje jer su sve odluke donosili sami, te su time kršili zakon i Statut udruge Dubrovnik regija. Igor Žuvela također je za rizničara namjeravao imenovati jednog od svojih zetova, što je navode upućeni članovi Malog vijeća, izazvalo otpor u dijelu članstva. 

Također, doznajemo kako facebook profil Dubrovnik Regija koji administrira bivša tajnica Udruge Ivana Žuvela Kalina, od sinoć, a nakon što je ista odbila staviti taj facebook profil na raspolaganje Malom vijeću udruge Dubrovnik Regija, više nije službeni profil udruge. 
 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana