Aktualno

‘TAJNI SVIJET VODE’ Zanimljiva radionica o mikroorganizmima na Šipanu

Udruga za istraživanje i zaštitu prirode ‘Codium’ održala je edukativnu radionicu ‘Tajni svijet vode’ za učenike područne škole Šipan.

Djeca su imala priliku izrađivati mikroskopske preparate morskih i kopnenih mikroorganizama te iste mikroskopirati. Uz pomoć interaktivne prezentacije učenici su naučili razliku između kopnenih i morskih ekosustava te organizama koji u njima obitavaju.

Kroz igru i Plickers kviz učenici su provjerili svoje znanje i razvili natjecateljski duh. Udruga ‘Codium’ već treću godinu uspješno surađuje s Osnovnom školom Ivan Gundulić u vidu edukativnih radionica.

– Sa Šipana smo ponijeli lijepe uspomene te se nadamo da ćemo se vratiti opet dogodine!  Ovim putem želimo zahvaliti ravnateljici škole gđi. Vedrani Elez te voditelju PŠ Šipan Marinu Murattiju kao i ostalim kolegicama i kolegama PŠ Šipan na izrazitoj gostoljubivosti, susretljivosti i srdačnosti – poručili su iz Codiuma.

Pročitajte još

OLIMPIJSKE NADE Jugašima četvrto mjesto

Dulist

MARE I LEONA U ĐIRU ‘Ne bismo Orsan mijenjali ni za što, ali izluđuje nas parking i skupa butiga’

Dulist

LIJEČNICE MARIJA I KATARINA DORŠNER Uvijek smo se pratile u stopu. Sestra je osoba na koju možeš u svemu računati

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija