Aktualno

Tadej: Nikad brža presuda!?

Tadej: Nikad brža presuda!?

Nakon donošenja presude na Županijskom sudu u Dubrovniku, kontaktirali smo i tajnika SSKH – a Radovana Tadeja

koji je istaknuo kako u središnjici čekaju pisano obrazloženje presude, te kako Sindikat i dalje tvrdi da prijedlog sa  nužnim poslovima koji se moraju obavljati tijekom štrajka, nije dostavljen na vrijeme, dakle do početka procesa mirenja.
 
-Nikad brže naše pravosuđe nije djelovalo, kao u ovom slučaju. Tužba je zaprimljena 20. veljače,  a nakon 48 sati već je zakazano prvo ročište. A, predsjednik Nadzornog odbora Libertasa i jedan sudac Županijskog suda u Dubrovniku su braća –zaključio je Tadej.

Prema riječima Radovana Tadeja za danas najavljena konferencija za novinare predstavnika SSKK u Zagrebu na temu posljednjih događaja u dubrovačkom gradskom prijevozniku Libertas je otkazana, a sindikat čeka odluku Vrhovnog suda.

-Ako bude pravorijek da štrajk nije legalan, naravno da nećemo nelegalan štrajk jer i radnici u takvom štrajku mogu dobiti otkaz, a mi smo obavezni nadoknaditi štetu. Bude li štrajk proglašen zakonitim od strane Vrhovnog suda, onda se sve ove radnje koje su sada u mirovanju, aktiviraju – dodao je Radovan. 

 

Pročitajte još

NAGRAĐEN PROTO-ARCH Priznanje za spomen obilježje poginulom vatrogascu Goranu Komlencu

Dulist

GRAND PRix Manjgura osvojila zlato za konferenciju ‘The Wolf strikes again’

Dulist

Dubravka Šuica druga na listi za Europski parlament

Dulist