Natrag
20.4.2019 04:29

facebook

twitter

google

rss

dulist

Tadej: Nikad brža presuda!?

23.2.2012 @ 10:47 Ana Prohaska Aktualno

Podijelite:

Nakon donošenja presude na Županijskom sudu u Dubrovniku, kontaktirali smo i tajnika SSKH – a Radovana Tadeja

koji je istaknuo kako u središnjici čekaju pisano obrazloženje presude, te kako Sindikat i dalje tvrdi da prijedlog sa  nužnim poslovima koji se moraju obavljati tijekom štrajka, nije dostavljen na vrijeme, dakle do početka procesa mirenja.
 
-Nikad brže naše pravosuđe nije djelovalo, kao u ovom slučaju. Tužba je zaprimljena 20. veljače,  a nakon 48 sati već je zakazano prvo ročište. A, predsjednik Nadzornog odbora Libertasa i jedan sudac Županijskog suda u Dubrovniku su braća –zaključio je Tadej.

Prema riječima Radovana Tadeja za danas najavljena konferencija za novinare predstavnika SSKK u Zagrebu na temu posljednjih događaja u dubrovačkom gradskom prijevozniku Libertas je otkazana, a sindikat čeka odluku Vrhovnog suda.

-Ako bude pravorijek da štrajk nije legalan, naravno da nećemo nelegalan štrajk jer i radnici u takvom štrajku mogu dobiti otkaz, a mi smo obavezni nadoknaditi štetu. Bude li štrajk proglašen zakonitim od strane Vrhovnog suda, onda se sve ove radnje koje su sada u mirovanju, aktiviraju – dodao je Radovan. 

 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana