DuList IN

‘TA DIVNA SPLITSKA STAND UP NOĆ’ Četiri mušketira nasmijala dubrovačku publiku

'TA DIVNA SPLITSKA STAND UP NOĆ' Četiri mušketira nasmijala dubrovačku publiku

Bogati program Ljeta u Valamaru nastavio se u petak navečer stand up nastupom by Studio Smijeha Split na Trgu od fontane. Tomislav Primorac, Ante Travizi, Ivica Lazaneo i Josip Škiljo nasmijali su i zabavili sve okupljene u sklopu showa ‘Ta divna splitska stand up noć’.

Tomislav Primorac je polovni Dalmatinac, živi u Splitu već 23 godine, ali je rođen u Mostaru. Bavi se glazbom i crtanjem stripova, a u slobodno vrijeme završava studij fizike. Ne voli ništa što vole mladi.

Ante Travizi je 20 ‘i nešto’ godišnjak rodom iz Splita. Trenutno pokušava završiti faks, a ne ide mu jer mu je život van faksa postao zabavan. Možda izgubi i pravo školovanja zbog stand up-a, a hrana mu je najdraža tema razgovora.

Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. ‘Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki’, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku.

Josip Škiljo je ljubitelj adrenalina, zbog čega vozi bicikl po splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!

Djelić atmosfere pogledajte u fotogaleriji.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist