DuList IN

SVJETSKO PRVENSTVO Plesni studio Step ‘n Jazz vratio se s odličjima u tri kategorije

SVJETSKO PRVENSTVO Plesni studio Step 'n Jazz vratio se s odličjima u tri kategorije

Članovi plesnog studia Step ‘n Jazz sudjelovali su na svjetskom prvenstvu u stepu koji se održalo u Njemačkom gradu Riesi od 27.11 do 1.12.2018.

Ponosno se vraćaju s odličjima u tri kategorije.

Lana Urlić je osvojila treće mjesto u kategoriji juniorskih sola, na što su, ističu, iznimno ponosni jer je ovo prvi put da su ostvarili ovakav odličan rezultat u ovoj kategoriji.

-Na postolje su se također popele Mia Kužnin i Lana Urlić sa svojim duom, te trio Nika Lazo, Lana Urlić i Mia Kužnin. Ovo je prvi put da smo osvojili medalje u tri kategorije pa smo se vratili doma puni ponosa i veselja.

Natjecali smo se sa još 10 koreografija i bez obzira što ovaj puta oni nisu osvojili najviša mjesta,svi dolaze doma sa zavidnim rezultatima obzirom da su skoro sva naša djeca u ovoj sezoni prešli u novu dobnu kategoriju pa su kao takvi među najmlađima u svojim kategorijama.

Svjetsko prvenstvo u organizaciji saveza International Dance Organisation je jedino službeno prvenstvo plesa koji se održava u svijetu. Ovaj savez pokriva sve plesne discipline ali svaka disciplina ima odvojeno prvenstvo na kojem se natječu plesači iz pojedine plesne tehnike.Tako je na ovom natjecanju bilo 1400 step plesača iz 19 zemalja. Iznimno smo ponosni što su se naša djeca kvalificirala za ovo natjecanje i što imaju hrabrost plesati među ogromnom i kvalitetnom konkurencijom.

Ovim putem bismo se zahvalili svim roditeljima, sponzorima i donatorima jer bez njihove potpore odlazak na ovo prvenstvo bi bilo nemoguće – istaknuli su iz Plesnog studija Step ‘n Jazz.

Rezultati:

Finalisti:

3.mjesto Lana Urlić – pojedinke juniori

3.mjesto Mia Kužnin i Lana Urlić – parovi juniori

3.mjesto Nika Lazo, Lana Urlić i Mia Kužnin – trio juniori

5.mjesto Mia Kužnin – pojedinke juniori

Polufinalisti:

7.mjesto’Alisa’ Iva Vidak, Mia Pezo, Katarina Kanostrevac, Paula Kapović, Karolina Gospodnetić, Petra Žarak, Bruna Miletić, Ines Rossetti, Antonija Đurović, Lara Viktorija Ilić, Ivana Lazo, Matea Jurković, Keti Bošković, Mihaela Šegedin, Nora Ujdur, Nika Simoni, Paula Miljanić, Ana Vidak, Nika Radiš i Katarina Šegedin- formacije juniori

8.mjesto Mihael Tošić i Laura Ficović – parovi seniori

8.mjesto ‘Broken’ Mihael Tošić, Laura Ficović, Gracija Filipović, AniRikalo, LanaUrlić, NikaLazo, MiaKužnin – male grupe seniori

8.mjesto Ana Vidak, Nika Radiš i Katarina Šegedin – trio djeca

9.mjesto ‘Božićni san’ Nora Ujdur, Nika Simoni, Paula Miljanić, Dora Poljak, Ana Vidak, Nika Radiš i Katarina Šegedin – male grupe djeca

10.mjesto Nika Radiš i Katarina Šegedin – parovi djeca

10.mjesto ‘Putovanje’ Mihael Tošić, Laura Ficović, Gracija Filipović, Ani Rikalo, Lana Urlić, Nika Lazo, Mia Kužnin, Lena Barišić, Marta Miloslavić, Ana Galjuf, Lora Radulj, Antonia Knez, Antea Pozniak

Četvrtfinalisti:

13.mjesto – Mihael Tošić – pojedinci seniori

16. mjesto – Laura Ficović – pojedinke seniori
17. mjesto – Mihael Tošić, Laura Ficović i Gracija Filipović – trio seniori

Pročitajte još

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist

[FOTO] SPOMEN IZLOŽBA Marita Kisić Kamić predstavila umjetnička djela od plastičnih boca

Dulist

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist