Natrag
18.7.2018 05:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

SVJETSKO PRVENSTVO I ove godine izvrsni rezultati za Step ‘n jazz

6.12.2017 @ 16:54 Dulist dulist IN
13;13

Podijelite:

Od 28.11 do 2.12 plesni studio Step ‘n jazz sudjelovao je na svjetskom prvenstvu u stepu koji se održao u njemačkom gradu Riesi.

Na samom prvenstvu je sudjelovalo 1300 plesača iz 32 države od 5 kontinenata. Iz Dubrovnika je otputovalo 33 plesača u dobi od 8 do 15 godina. Natjecali su se s 14 koreografija u 11 različitih kategorija. Iznimno smo ponosni sto smo i ove godine postigli izvrsne rezultate i Dubrovnik je imao svog predstavnika u svakom finalu u juniorskoj kategoriji.

Na postolje ove godine su se popeli Mihael Tošić i Nika Lazo u kategoriji juniorskih parova. Osvojili su broncu, visoko 3.mjesto u konkurenciji od 27 parova. Jako smo ponosni i na nasu juniorsku solistkinju, Miu Kužnin, koju je samo jedan bod dijelio od postolja i osvojila je sjajno 4.mjesto u konkurenciji od čak 37 solistkinja.

Bez obzira na sve rezultate, najviše smo zadovoljni samim odlaskom na ovo prvenstvo. Nema boljeg osjećaja i casta od predstavljanja svoje države i svog grada na ovakvom velikom prestižnom sportskom dogđanju. Stajati među velikanima stepa iz cijelog svijeta je postignuće sama po sebi. Ponosni smo sto naša djeca iz godine u godinu dostojanstveno predstavljaju tamo nas klub, grad i državu.

– Htjeli bismo se zahvaliti Gradu Dubrovniku, Turističkoj zajednici i svim ostalim sponzorima koji su nam pomogli da otputujemo u Njemačku – kazali su naši plesači.

Rezultati:
3. mjesto juniorski parovi:

Mihael Tošić i Nika Lazo

4. mjesto juniorska ženska sola:
Mia Kužnin

5. mjesto juniorski trio:
Gracija Filipović, Lana Urlić i Mia Kužnin

5. mjesto juniorske formacije:
Gracija Filipović, Lana Urlić, Mia Kužnin, Mihael Tošić, Nika Lazo, Laura Ficovic, Ani Rikalo, Lena Barišić, Ana Galjuf, Marta Miloslavić, Lora Radulj, Antonia Knez, Antea Pozniak, Luna Žitković, Antea Sagrestano, Mia Pezo, Iva Vidak, Nika Surjan i Katarina Kanostrevac

6. mjesto juniorske male grupe:
Gracija Filipović, Lana Urlić, Mia Kužnin, Mihael Tošić, Nika Lazo, Laura Ficović

7. mjesto dječja formacija:
Paula Kapović, Bruna Miletić, Karolina Gospodnetić, Ines Rossetti, Erika Hezonja, Petra Zarak, Ana Vidak, Zara Petrović, Mihaela Šegedin, Katarina Šegedin, Ana Kužnin, Nika Radiš, Keti Bošković, Katarina Bojanovic

8. mjesto dječja mala grupa:
Paula Kapović, Bruna Miletić, Karolina Gospodnetić, Ines Rossetti, Erika Hezonja, Petra Zarak

11. mjesto juniorski trio:
Mihael Tošić, Laura Ficović i Nika Lazo

12. mjesto dječji parovi:
Paula Kapović i Karolina Gospodnetić

13. mjesto juniorska muška sola:
Mihael Tošić

14. mjesto dječji trio:
Karolina Gospodnetić, Paula Kapović i Bruna Miletić

18. mjesto dječja sola:
Karolina Gospodnetić

Sve rezultate i podatke o prvenstvu možete naći na ovoj adresi.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana