Aktualno

Svjetski vrh i dvostruka kruna!

DuList je, osim godišnje inventure i protresanja najvažnijih događaja koji su obilježili dubrovačku 2012. godinu, donio i stavove i razmišljanja poznatih osoba političkog i javnog života Grada o minuloj 2012. te nadolazećoj 2013. godini.

Evo razmišljanja mlade dubrovačke tenisačice Ane Konjuh i trenera VK Jug Veselina Đuha.

– Mislim da mi je privatno u obitelji 2012. godina protekla dobro. Mogu biti zadovoljan i nadam se da će se tako nastaviti i u 2013. godini. Što se tiče sporta, drago mi je da sam se nakon dosta godina izbivanja ponovno vratio u svoj klub, VK Jug. Osvojili smo prvenstvo, a nadam se da ćemo u 2013. godini tu titulu prvaka obraniti. Također očekujem da ćemo pokušati napasti i drugi važan trofej, onaj za prvaka Europe – rekao je trener VK Juga Veselin Đuho.

– Za mene je 2012. godina bila sjajna jer sam imala odličnu sezonu kroz cijelu godinu. Hvala Bogu da sam ostala zdrava i da me nisu mučile ozljede. Nadam se kako će iduća godina biti barem blizu ove. Naravno, cilj je iduću, 2013. godinu završiti kao prva juniorka svijeta, naravno, ako to bude moguće. Također, želja mi je i plan što bolje se plasirati na WTA ljestvici. Uz sve to, pokušat ću se više angažirati na seniorskim turnirima, iako imam ograničenje od najviše deset seniorskih turnira koliko smijem odigrati u mojim godinama – izjavila je dubrovačka tenisačica Ana Konjuh.

Pročitajte još

STIGAO IZ ITALIJE Muškarac u izolaciji u OB Dubrovnik zbog sumnje na koronavirus

Dulist

ZBOG KORONAVIRUSA Ministarstvo predložilo zabranu posjeta domovima za starije i djecu

Dulist

ALH Nismo osjetili značajnije posljedice koronavirusa, ali su mjere zaštite pojačane

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija