Natrag
17.2.2019 02:44

facebook

twitter

google

rss

dulist

Svjetski vrh i dvostruka kruna!

3.1.2013 @ 11:43 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

DuList je, osim godišnje inventure i protresanja najvažnijih događaja koji su obilježili dubrovačku 2012. godinu, donio i stavove i razmišljanja poznatih osoba političkog i javnog života Grada o minuloj 2012. te nadolazećoj 2013. godini.

Evo razmišljanja mlade dubrovačke tenisačice Ane Konjuh i trenera VK Jug Veselina Đuha.

– Mislim da mi je privatno u obitelji 2012. godina protekla dobro. Mogu biti zadovoljan i nadam se da će se tako nastaviti i u 2013. godini. Što se tiče sporta, drago mi je da sam se nakon dosta godina izbivanja ponovno vratio u svoj klub, VK Jug. Osvojili smo prvenstvo, a nadam se da ćemo u 2013. godini tu titulu prvaka obraniti. Također očekujem da ćemo pokušati napasti i drugi važan trofej, onaj za prvaka Europe – rekao je trener VK Juga Veselin Đuho.

– Za mene je 2012. godina bila sjajna jer sam imala odličnu sezonu kroz cijelu godinu. Hvala Bogu da sam ostala zdrava i da me nisu mučile ozljede. Nadam se kako će iduća godina biti barem blizu ove. Naravno, cilj je iduću, 2013. godinu završiti kao prva juniorka svijeta, naravno, ako to bude moguće. Također, želja mi je i plan što bolje se plasirati na WTA ljestvici. Uz sve to, pokušat ću se više angažirati na seniorskim turnirima, iako imam ograničenje od najviše deset seniorskih turnira koliko smijem odigrati u mojim godinama – izjavila je dubrovačka tenisačica Ana Konjuh.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana