Natrag
25.4.2019 02:04

facebook

twitter

google

rss

dulist

SVJETSKI KUP COIMBRA Treće mjesto i novi bodovi za Petrunjelu Pavić

18.3.2019 @ 20:50 Dulist Sport
3;3

Podijelite:

Proteklog vikenda u Portugalu se održao EJU CUP za juniorski uzrast, a pod Hrvatskom zastavom su nastupili i predstavnici Judo kluba Dubrovnik 1966 – Petrunjela Pavić (-78) i Ardian Sufaj (-90).
Pobjedama nad Francuskinjom i Ruskinjom te porazom od kasnije pobjednice – Portugalke, Petrunjela Pavić je dogurala do borbe za medalju, u kojoj je bila bolja od predstavnice Italije te tako osvojila 3.mjesto i nove bodove na Svjetskoj rang ljestvici.
Ovim rezultatom je već na prvom natjecanju u sezoni, osigurala nastup na juniorskom EP te 14. poziciju na Svjetskoj rang ljestvici.
Svakako vrijedi i napomenuti da je sve tri borbe pobjedila Iponom.
Ove nedjelje je nastupio i Ardian Sufaj (-90), ali je poražen od, osvajača bronce, Francuza. Ardianu je ovo prvo natjecanje nakon oporavka od ozljede koljena te prema prikazanoj izvedbi, možemo očekivati dobru sezonu.
Nakon natjecanja, od ponedjeljka do srijede, Ardi i Pepe će ostati na trening kampu u društvu reprezentativaca Francuske, Rusije, Kanade i Portugala te se pripremati za juniorsko Prvenstvo Hrvatske koje ih očekuje idući vikend u Splitu.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana