Grad

SVJESTAN IZAZOVA Smokvina o imenovanju za ravnatelja UGD-a

Na 20. sjednici Gradskog vijeća održanoj u utorak novim ravnateljem najvažnije dubrovačke kulturne ustanove –  Umjetničke galerije Dubrovnik izabran je slikar i donedavni nastavnik likovnog odgoja Tonko Smokvina koji je za čitatelje DuLista komentirao dolazak na novu funkciju.

– Ovim putem zahvaljujem se Gradskom vijeću Grada Dubrovnika i Gradonačelniku na iskazanom povjerenju za vođenje ustanove u kulturi Umjetničke galerije Dubrovnik u sljedećem mandatnom razdoblju. Svjestan sam izazova i odgovornosti koje ova dužnost nosi te ću je obnašati predano sukladno svom četverogodišnjem planu i programu  zajedno sa svim djelatnicima Umjetničke galerije Dubrovnik, Upravnim vijećem i Gradonačelnikom – poručio je kratko Smokvina.

Podsjetimo, Upravno vijeće UGD-a, nakon provedenog natječaja, između dva kandidata, Smokvine i Rozane Vojvoda, nije uspjelo iznjedriti prijedlog pa je odluka ostala na Odboru za izbor i imenovanja, koji je pak vijećnicima predložio Smokvinu.

Pročitajte još

GRADONAČELNIK FRANKOVIĆ Bez kreditnog zaduženja možemo izdržati još mjesec dana

Dulist

NUNCIJATA Usvajanjem UPU-a uklanja se posljednja prepreka za dodjelu zemljišta braniteljima

Dulist

U ČETVRTAK I PETAK Javne rasprave o prijedlozima UPU-a za Nuncijatu, Orašac i Sv. Jakov

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija