Natrag
21.2.2019 03:25

facebook

twitter

google

rss

dulist

Svjedočanstvo obitelji sa 16-ero djece

24.6.2013 @ 18:31 Ana Prohaska Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

Vijeće za život i obitelj Dubrovačke biskupije organizira tribinu na temu Izazovi odgoja djece koja će se održati u petak, 28. lipnja 2013., u dvorani Ivana Pavla II. (samostan Sv. Klare) s početkom u 20 sati. P

redavači su Obitelj Postigo-Pich, gosti iz Španjolske, članovi španjolske Udruge Obiteljskog obogaćivanja.

Španjolski bračni par Postigo-Pich govorit će o svojim iskustvima u odgoju svoje 16-ero djece. Inspirativno i živopisno će nam opisati situacije iz svog svakodnevnog života u kojem djeca dobivaju poruku da svojom voljom i trudom mogu prevladati sebičnost i živjeti u okružju u kojem se natječu tko će biti od veće pomoći i potpore svojoj braći i sestrama.

Španjolski bračni par Postigo-Pich članovi su Udruge Obiteljskog obogaćivanja koja djeluje i u Hrvatskoj. Udruga predstavlja roditelje koji su, kroz dublji odnos u braku i bolji odgoj djece, željeli više uložiti u svoje obitelji. Temeljna zadaća programa Obiteljskog obogaćivanja je promicanje osobnog i bračnog napretka supružnika te pružanje pomoći roditeljima u odgoju djece, a više o tome će biti govora i na samoj tribini.
Na tribini će sudjelovati Jozefina Skelin, predsjednica hrvatske Udruge Obiteljskog obogaćivanja, te Željka Markić, članica Udruge Obiteljskog obogaćivanja.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana