Zanimljivosti

Svjedočanstvo obitelji sa 16-ero djece

Svjedočanstvo obitelji sa 16-ero djece

Vijeće za život i obitelj Dubrovačke biskupije organizira tribinu na temu Izazovi odgoja djece koja će se održati u petak, 28. lipnja 2013., u dvorani Ivana Pavla II. (samostan Sv. Klare) s početkom u 20 sati. P

redavači su Obitelj Postigo-Pich, gosti iz Španjolske, članovi španjolske Udruge Obiteljskog obogaćivanja.

Španjolski bračni par Postigo-Pich govorit će o svojim iskustvima u odgoju svoje 16-ero djece. Inspirativno i živopisno će nam opisati situacije iz svog svakodnevnog života u kojem djeca dobivaju poruku da svojom voljom i trudom mogu prevladati sebičnost i živjeti u okružju u kojem se natječu tko će biti od veće pomoći i potpore svojoj braći i sestrama.

Španjolski bračni par Postigo-Pich članovi su Udruge Obiteljskog obogaćivanja koja djeluje i u Hrvatskoj. Udruga predstavlja roditelje koji su, kroz dublji odnos u braku i bolji odgoj djece, željeli više uložiti u svoje obitelji. Temeljna zadaća programa Obiteljskog obogaćivanja je promicanje osobnog i bračnog napretka supružnika te pružanje pomoći roditeljima u odgoju djece, a više o tome će biti govora i na samoj tribini.
Na tribini će sudjelovati Jozefina Skelin, predsjednica hrvatske Udruge Obiteljskog obogaćivanja, te Željka Markić, članica Udruge Obiteljskog obogaćivanja.

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist