Zanimljivosti

Svi u Slano na Jadranske igre!

Svi u Slano na Jadranske igre!

Večeras od 20 sati u Slanom na rivi ispred hotela Admiral održat će se drugi kvalifikacijski susret Jadranskih igara za Regiju 4.

Očekuje se sudjelovanje brojnih ekipa iz Slanog, ali i drugih primorskih mjesta, kako bi se izborili za prolaz u regionalnu osminu susreta koja će se po prvi puta u povijesti Jadranskih igara održati u Zatonu, u subotu, 28. srpnja.

Već u 19 sati na teren će istrčati naši najmlađi obožavatelji, djeca osnovnoškolskog uzrasta, koja će se kroz raznorazne maštovite i edukativne igre boriti za titulu pobjednika na Lino Jadranskim igrama junior, ovogodišnjem programskom novitetu.

Ukoliko bude dovoljno sreće i spretnosti, pobjednička ekipa iz Slanog mogla bi zaigrati i u nekim od televizijskih emisija koje će uživo prenositi Jadranske igre svake nedjelje, na prvom programu HTV-a, odmah iza večernjeg Dnevnika, počevši od 12. kolovoza i to iz Rogoznice, Kaštela, Novog Vinodolskog, grada Paga te Biograda na Moru.

Hrvatskog pobjednika Jadranskih igara očekuje hvalevrijedna i društveno odgovorna nagrada, sanitetsko vozilo, ali i posljednji okršaj na međunarodnom finalu u Biogradu na Moru, gdje će svoju snagu odmjeriti sa protivničkim ekipama iz Slovenije, Italije i Crne Gore.

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist