Sport

SVI U GRUŽ! Ponovo stiže Jadran!

SVI U GRUŽ! Ponovo stiže Jadran!

Gruž će u petak, 9. studenoga, biti domaćin utakmice četvrtog kola Triglav regionalne vaterpolo lige. Jug Croatia osiguranje ugostit će splitski Jadran kojega je prošlog petka kao ‘gost’ uvjerljivo svladao u utakmici drugog kola LEN Lige prvaka.

Splićani su odlično krenuli u novoj sezoni Regionalne lige. S tri pobjede iz isto toliko utakmica, Splićani zajedno s Mladosti, dijele prvo mjesto na tablici A1 lige.

Jugaši su nakon domaćeg poraza od Mladosti u drugom kolu, podignuli nivo forme i s pobjedama protiv dva Jadrana, najprije u Igalu i potom u Gružu, pokazali da dolaze bolji dani.

‘Sutrašnja utakmica će sigurno biti teža nego ona od prije sedam dana kada smo ih ‘preplivali’ i kad su nam svi udarci ulazili. Oni su sigurno dobro analizirali tu utakmicu, vidjeli su naše eventualne mane i doći će puno spremniji. Mi moramo zaboraviti prošlu utakmicu i ući maksimalno ozbiljno od prve minute susreta’, smatra Marko Žuvela, koji pomalo, ali sigurno hvata svoje mjesto u prvoj momčadi.

Vaterpolski klub Jug Croatia osiguranje ovim putem poziva navijače i sve one kojima je klub pri srcu da u petak u 19 sati dođu u Gruž i pomognu momčadi u borbi za tri nova vrijedna boda.

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist