Sport

SVI U DVORANU Squareova mladost dočekuje favorita za dvostruku krunu

SVI U DVORANU Squareova mladost dočekuje favorita za dvostruku krunu

Malonogometaši Squarea večeras od 20 sati igraju jednu od najtežih i najzahtjevnijih utakmica u sklopu 1. Hrvatske malonogometne lige u Gospinom polju.

U dvorani Gospino polje Squaerova mladost večeras će igrati protiv najtrofejnijeg hrvatskog kluba, a ujedno glavnog favorita za naslov prvaka i Kupa Hrvatske – FC Split Tommy! Splićani vode ‘mrtvu utrku’ za poziciju broj jedan uoči doigravanja s Futsal Dinamom, a razlika je svega dva boda.

Predvođeni iskusnim trenerom, brazilskim stručnjakom, Victorom Costom Garciom, splitski sastav u Dubrovniku će, među ostalima, predstavljati niz hrvatskih reprezentativaca (Ivo Jukić, Žarko Luketin, Jakov Grcić, Tihomir Novak, Luka Perić..), a uz kojih je i jedan slovenski reprezentativac (Matej Fideršek)..

Squarea nakon gostovanja u Makarskoj očekuju paklene utakmice. Nakon domaćinstva Split Tommyu, ‘crveno-plavi’ odlazi u goste aktualnom prvaku, Nacionalu, a potom u Gospino polje stiže Futsal Dinamo!

– Igramo protiv vjerojatno najbolje ekipe u Hrvatskoj – organizacijski, financijski i igrački. Na papiru su oni sigurno favoriti ali na terenu to trebaju dokazati. Nadam se dobro ispunjenim tribinama u Gospinom polju, a u takvoj atmosferi možemo protiv svakoga, jasno će trener Bačić koji potom posebno ističe:

– Obećavam da ćemo se boriti do zadnje sekunde i ostaviti sve što imamo na terenu pa neka bolji pobijedi! – zaključio je trener Antun Bačić.

Squareu su bodovi iz ovog susreta prije potrebni za ostanak u igri – plasmanom u doigravanje za prvaka Hrvatske. Čak pet momčadi je u igri za petu, odnosno šestu poziciju. Tri kluba uoči ovog kola imaju 19 (Nacional, Crnica, Alumnus), a dva po 18 bodova (Osijek i Square).

– Ovim putem pozivam sve naše vjerne navijače i simpatizere kluba da nam daju neizmjernu podršku u ovoj utakmici. Dat ćemo sve od sebe na terenu kao i u svim dosadašnjim utakmicama, a uz huk s tribina i našu borbu rezultat ne bi trebao izostati! – kazat će kapetan Squarea Hrvoje Cvjetković.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr